Πες μου ποιος φόβος σε νίκησε πάλι...

Χρήστος Κιούσης Χρήστος Κιούσης
Πες μου ποιος φόβος σε νίκησε πάλι...

bet365

Δεν είδε το ντέρμπι ο Χρήστος Κιούσης κι έτσι δε γράφει γι αυτό. Τα σημάδια έδειχναν Ολυμπιακός γιατί οι παθογένειες των πρασίνων δεν είναι αποψινές. Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν αν δε χτιστεί η ομάδα σε άλλη βάση και με άλλη λογική.

Το κοντέρ έγραψε τρία και χαμένο πέναλτι διαβάζω. Σαν ρεβάνς του 0-3 ένα πράγμα. Ο Στραματσόνι αμφισβητείται εντονότερα από ποτέ, αλλά εγώ που όπως ξέρετε δεν είμαι θαυμαστής του Ιταλού δεν πιστεύω ότι είναι ο μόνος υπεύθυνος. Αν υποθέσουμε ότι απόψε τελειώνει ο Στραματσόνι ποιος θα είναι αυτός που θα το αποφασίσει; Αν στηριχθεί ως ο καταλληλότερος τίνος εισήγηση θα είναι αυτό; Αν παίρνουν τις αποφάσεις ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα πάω χίλιες φορές πάσο γιατί θα είχα τεράστιο θράσος να αμφισβητώ τις γνώσεις τους. Αν αποφασίζει ο Γιάννης Αλαφούζος θα τον παρακαλούσα να μεταφέρει την αρμοδιότητα αυτή στους προαναφερθέντες.

Χάθηκε το πρωτάθλημα απόψε; Ηττηθήκαμε μετά από κακή απόδοση προφανώς στην έδρα του Ολυμπιακού. Συγγνώμη αλλά περισσότερο καταδικαστική ήταν η ήττα από την Ξάνθη και το καμπανάκι ήχησε ή τουλάχιστον έπρεπε να ηχήσει τότε. Η ομάδα είναι ασταθής, άνευ ηθικού, μπερδεμένη σε ρόλους και θέσεις, χωρίς Έλληνες παίκτες, ντεφορμέ πρωταγωνιστές, αναποτελεσματική επίθεση με έναν προπονητή που από το καλοκαίρι αναρωτιέμαι αν έχει τα προσόντα κόουτς μέσα στο 90λεπτο.

Ο Λουκ Στιλ όσο καλός γκολκίπερ κι αν είναι, πρέπει να είναι ο ένας και μοναδικός πορτιέρο μιας ομάδας όπως ο ΠΑΟ;

Αν ο γενικά πολύ καλός Μολέδο κάνει ένα κακό ματς, ποιος είναι ο συμπαραστάτης του; Πόσο κακός παίκτης ήταν τελικά ο Έλληνας Ρισβάνης;

Ο Λεντέσμα τελικά έχει αντοχές και κορμί για να βγάζει συνεχόμενα 90λεπτα; Ο Ζέκα απόψε ξεκίνησε υγιής;

Ο Γουακάσο, ο Εμποκού, ο Κουτρουμπής μήπως πρέπει να κάνουν ένα group therapy ηρεμίας και πειθαρχίας;

Ο Ρινάλντι τι φάση; Αναπληρωματικός άφαντος ξένος σέντερ φορ; Γιατί;

Το ιατρικό επιτελείο και το προπονητικό team ρισκάρουν συμμετοχές ανέτοιμων παικτών;

Τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι γνωστά και διαχρονικά. Μπορούν να ασχολούνται με αυτά μόνο η διοίκηση κι ο κόσμος και οι προπονητές και παίκτες να ασχολούνται ΜΟΝΟ με την προπόνηση και την απόδοσή τους;

Τελικά ο Αναστασίου έφταιγε; Ο Στραματσόνι είναι εξέλιξη; Ο Νταμπίζας έφταιγε; Οι Φύσσας και Βόκολος ήταν πρόοδος Ο Ζιλμπέρτο έχει ρόλο; Αν γίνουν τώρα αλλαγές, πότε πρέπει να αποδώσουν; Φέτος; Σε ένα, σε δύο χρόνια;

Τέλος ποιός από τους τρεις διεκδικητές είναι χειρότερος φέτος; Ο Παναθηναικός, ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ; Να ένα ενδιαφέρον poll. Γιατί κι ο Ολυμπιακός μάλλον χειρότερος παρουσιάζεται, αλλά οι άλλοι τρεις φοβούνται, τρέμουν να κερδίσουν. Άξιοι της μοίρας τους...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρήστος Κιούσης
Χρήστος Κιούσης

Ο Χρήστος Κιούσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά ζει κι εργάζεται στην Θεσσαλονίκη από το 1997. Σπούδασε Κινηματογράφο και Τηλεόραση στη Σχολή Σταυράκου και digital marketing. Mιλάει Αγγλικά κάθε μέρα, Γερμανικά όποτε τα θυμηθεί και Ιταλικά στις διακοπές κυρίως αν χρειαστεί να παραγγείλει φαγητό στην Ιταλία. Εργάζεται σε τηλεοπτικές παραγωγές από το 1994. Συμπαρουσιάζει τη σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 και το "Βινύλιο" στο ίδιο κανάλι.

Είναι φίλαθλος από μικρός και πατέρας τριών υπέροχων παιδιών. Έχει παίξει μπάσκετ ως νέος με επιεικώς μέτριες επιδόσεις και τένις ως μεσήλικας με ακόμα πιο φτωχά αποτελέσματα. Του αρέσουν το γράψιμο, οι συνεντεύξεις, το ραδιόφωνο, η παραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου και τα ταξίδια κι ελπίζει μια μέρα, να μπορέσει να τα συνδυάσει όλα επαγγελματικά.