Επιστρέφει στην εθνική ο Γουίλσιρ!

Gazzetta team
Επιστρέφει στην εθνική ο Γουίλσιρ!

bet365

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αποφάσισε να συμπεριλάβει τον Τζακ Γουίλσιρ στις κλήσεις του για τα ματς με Σκωτία και Ισπανία.

Ο Γκάρεθ Σάουγκεϊτ ανακοίνωσε την αποστολή της Αγγλίας για τα ματς με Σκωτία και Ισπανία για τα ματς με Σκωτία (για τα προκριματικά του Μουντιάλ) και Ισπανία (φιλικό). Σε αυτήν έχουμε και μία έκπληξη, καθώς αποφάσισε να καλέσει τον Τζακ Γουίλσιρ, που θα καλύψει το κενό του τραυματία Ντέλε Άλι. Εκτός έμειναν οι Σο και Σμόλινγκ, ενώ μέσα είναι ο Κέιν.

Η αποστολή

Φόρστερ (Σαουθάμπτον), Χαρτ (Τορίνο), Χίτον (Μπέρνλι), Μπέρτραντ (Σαουθάμπτον), Κέιχιλ (Τσέλσι), Κλάιν (Λίβερπουλ), Γιαγκιέλκα (Έβερτον), Κιν (Μπέρνλι), Ρόουζ (Τότεναμ), Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Γουόκερ (Τότεναμ), Ντάιερ (Τότεναμ), Ντρίνκγουοτερ (Λέστερ), Χέντερσον (Λίβερπουλ), Γουίλσιρ (Μπόρνμουθ), Λαλάνα (Λίβερπουλ), Λίνγκαρντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Τάουνσεντ (Κρίσταλ Πάλας), Γουόλκοτ (Άρσεναλ), Κέιν (Τότεναμ), Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Στάριτζ (Λίβερπουλ), Βάρντι (Λέστερ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα