Μαρινάκης: «Η απόλυτη δικαίωση κι ευχαρίστηση» (vid)

Gazzetta team
Μαρινάκης: «Η απόλυτη δικαίωση κι ευχαρίστηση» (vid)

bet365

Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για τη νίκη, για την διαιτησία αλλά και για το πρωτάθλημα.

Αν μη τι άλλο ήταν ικανοποιημένος. Αν και παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός δεν έπιασε ιδιαίτερη απόδοση, εντούτοις ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για το πρωτάθλημα για τη νίκη στο ντέρμπι αλλά και την διαιτησία.

«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα. Πολύ νωρίς. Αυτό που έχει σημασία είναι η σημερινή νίκη. Σήμερα νιώσαμε δύο πολύ ωραία συναισθήματα. Της απόλυτης δικαίωσης και της απόλυτης ευχαρίστησης. Για να μην πω κάποια άλλη λέξη. Χωρίς να πιάσουμε ιδιαίτερη απόδοση νικήσαμε το παιχνίδι. Σας εύχομαι ότι καλύτερο», είπε αρχικά ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού ο οποίος ρωτήθηκε και για την φάση του πέναλτι.

«Θα το κρίνετε εσείς αυτό. Είστε οι καλύτεροι κριτές. Δεν θα μιλήσω για την διαιτησία αλλά για τα εκατομμύρια του κόσμου μας και την ευχαρίστησή μας».

Οσο για το να βρεθεί μια λύση και να πέσουν οι τόνοι; «Η διάθεση που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι να χαρούμε τη νίκη μας. Να χτίζουμε μια μεγάλη ομάδα. Να είμαστε γεροί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα