Ίβιτς: «Μας λείπει η τύχη στα τελειώματα»

Θοδωρής Βασίλης
Ίβιτς: «Μας λείπει η τύχη στα τελειώματα»

bet365

Και στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς στάθηκε στην τύχη τονίζοντας πως έλειψε από την ομάδα του στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Σέρβος προπονητής αρχικά επισήμανε πως ο... δικέφαλος είχε ένα νωθρό ξεκίνημα, αλλά μετά ανέβηκε , έκανε ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Αναλυτικά επισήμανε:

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Μετά από το 5ο λεπτό του αγώνα και μέχρι το 25-30 είχαμε αρκετά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία. Μία με δύο φορές πήγαμε να κάνουμε ψηλά άμυνα και αυτό δεν ήταν δική μου εντολή και ήταν λάθος όταν ο αντίπαλος έχει γρήγορους παίκτες μπροστά. Φαντάζομαι ότι με αυτό τον τρόπο προσπαθήσαμε να αποφύγουμε άλλα πράγματα γενικά. Στη φάση του γκολ ένας παίκτης βγαίνει από πίσω και οι τρεις μαρκάρουν τον έναν και ουσιαστικά χάνουμε δύο παίκτες. Όταν ήμασταν τόσο ψηλά και γνωρίζεις ότι ο αντίπαλος είναι τόσο γρήγορος κινδυνεύεις κάθε στιγμή. Μετά είχαμε δυο δοκάρια και άλλες 3-4 καλές ευκαιρίες. Έτσι ήταν και την περασμένη Πέμπτη. Ο Πανιώνιος με δυο σουτ έκανε ένα γκολ, εμείς είχαμε αρκετές ευκαιρίες και σήμερα με δύο δοκάρια και δεν ξέρω τι να πω. Φαίνεται ότι μας λείπει σε αρκετά παιχνίδια και η τύχη στα τελειώματα».

Για την αλλαγή εικόνας του ΠΑΟΚ προς το χειρότερο συγκριτικά με το ξεκίνημα της χρονιάς και γιατί συμβαίνει αυτό: «Για την εικόνα της ομάδας σήμερα δεν μπορώ να έχω παράπονο στο δεύτερο ημίχρονο γιατί οι παίκτες προσπάθησαν, πάλεψαν ως το τέλος, έδωσαν μάχη να ισοφαρίσουν. Αν είχαμε σκοράρει στο 50’ ή στο 55΄στις φάσεις που είχαμε θα ήταν άλλο παιχνίδι, μπορούσαμε να το έχουμε γυρίσει. Αν με ρωτάτε αν μας διαβάζουν οι αντίπαλοι θα σας πω πως και οι άλλοι κάνουν αναλύσεις και βλέπουν εμάς ως αντίπαλο, τα καλά και τα κακά μας στοιχεία. Προσπαθούμε να αλλάξουμε το επιθετικό κομμάτι μας και με άλλους παίκτες όπως σήμερα. Η τελική φάση μας πλήγωνε και μας πληγώνει, έχοντας αρκετούς χαμένους βαθμούς».

Για τη δυσκολία στο γκολ: «Θα έλεγα ψέμα αν έλεγα ότι δεν είναι το Νο1 πρόβλημα. Αν δούμε πόες ευκαιρίες δημιουργούμε αλλά τελικά χάνουμε, είμαστε πρώτοι και όχι μόνο στην Ελλάδα. Και σήμερα χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να σηκωθούμε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μόνο με τη δουλειά μπορείς να διορθώσεις πράγματα. Είναι νωρίς να μιλάμε για μεταγραφές. Έχουμε τρεις μήνες μέχρι τον Ιανουάριο και από τώρα δεν μπορώ να πω κάτι. Πρέπει να διορθωθούμε με τους παίκτες που έχουμε. Πρέπει να ανεβάσουμε τους παίκτες ψυχολογικά. Δουλεύουμε πολύ στα τελειώματα, το θέμα είναι να πάρουν και ψυχολογία οι παίκτες που παίζουν μπροστά».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ: «Σήμερα είχαμε ένα παιχνίδι που μείναμε πίσω στο σκορ. Στο β’ ημίχρονο όλοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, ζήτησαν μπάλα, δεν κρύφτηκαν, ήθελαν να γυρίσουν το παιχνίδι. Την Πέμπτη είχαμε περισσότερα προβλήματα μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Δεν είχαμε τον παίκτη που θα έπαιρνε πάνω του την κατάσταση επιθετικά. Σήμερα δώσαμε μάχη, δεν τα καταφέραμε και αυτό μας πληγώνει».

Αν η απογοήτευση από τα αρνητικά αποτελέσματα θα επηρεάσει τον ΠΑOK στη συνέχεια: «Έχουμε μείνει πίσω συμφωνώ, ξεκινήσαμε και με λιγότερους πόντους. Έχουμε όμως δρόμο μπροστά μας. Η απογοήτευση στο ποδόσφαιρο όπως και οι επιτυχίες κρατάνε 1-2 ημέρες, κρατάνε λίγο. Αυτί προσπαθώ να περάσω στους παίκτες. Δε γίνεται να είσαι καλός και μετά να μην έχεις την ίδια απόδοση γιατί νομίζεις ότι έκανες κάτι. Είμαστε σε μια ομάδα που προσφέρει σε όλους τα πάντα και πρέπει όλοι να το σεβαστούμε αυτό και η ομάδα να είναι σε υψηλό επίπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα