Χαλ - Σαουθάμπτον 2-1

Κώστας Ζάλιαρης
Χαλ - Σαουθάμπτον 2-1

bet365

Με το σκορ εις βάρος της και χάνοντας τους επιθετικούς της με προβλήματα τραυματισμών, η Χαλ πήγε κόντρα και στην ίδια της τη μοίρα, για να πάρει τη νίκη επί της Σαουθάμπτον με ανατροπή με το τελικό 2-1!

Οι «τίγρεις» έβλεπαν όλα να στραβώνουν στο παιχνίδι τους απέναντι στους «αγίους» στο «KCOM Stadium» και η 7η διαδοχική ήττα φάνταζε να βρίσκεται προ των πυλών.

Σε αυτό, βοήθησε ο Τσάρλι Όστιν που από το 6ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ δίνοντας το προβάδισμα στο σύνολο του Κλοντ Πιέλ, ενώ, όταν ο Φίλαν και οι οπαδοί της Χαλ είδαν τους Αμπέλ Ερνάντες και Γουίλ Κιν, τους δύο επιθετικούς που ξεκίνησαν στο ματς, να μη μπορούν να συνεχίσουν έχοντας αποκομίσει προβλήματα τραυματισμών, όλα έδειξαν να «μαυρίζουν».

Κι όμως!

Η τολμηρή Χαλ, όπως έκανε το ξεκίνημα στη φετινή σεζόν κόντρα στα πολλά προβλήματά της, έτσι και τώρα, όταν όλα είχαν γίνει δύσκολα, βρήκε κουράγιο και τύχη και έκανε τρομερή ανατροπή σε διάστημα δύο λεπτών!

Αρχικά ο Σνόντγκρας στο 61ο λεπτό από σέντρα του Κλούκας πέτυχε το τέταρτο προσωπικό του γκολ στο πρωτάθλημα για να ισοφαρίσει, ενώ στο 63', από εκτέλεση φάουλ, είδε τον Μάικλ Ντόουσον να πετάγεται ακριβώς εκεί που έπρεπε να πάρει την κεφαλιά και να νικήσει τον Φρέιζερ Φόρστερ για το 2-1!

Ο Μάρσαλ πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις στη συνέχεια για να κρατήσει και τους τρεις βαθμούς για τη Χαλ, η οποία, παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, με μειονέκτημα στη διαφορά τερμάτων στην ισοβαθμία με τη Γουέστ Μπρομ και την επόμενη αγωνιστική (μετά το πέρας της διακοπής των πρωταθλημάτων) παίζει... εξάποντο ματς με τη Σάντερλαντ!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χαλ: Μάρσαλ, Μαγκουάιρ (74' Χάντλστοουν), Ντόουσον, Ντέιβις, Ελμοχαμαντί, Χένρικσεν, Λίβερμορ, Μέισον, Κλούκας, Ερνάντες (9' Εμποκανί), Κιν (26' Σντόντγκρας)

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Γιοσίντα, Φοντέ, Φαν Ντάικ, Μπέρτραντ, Κλάσι (77' Γουόρντ – Πρόους), Ρομέου, Ντέιβις, Τάντιτς (66' Μπουφάλ), Όστιν, Ρέντμοντ (77' Ροντρίγκες)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα