Ζλάταν, Ρούνεϊ και Πογκμπά... καθάρισαν για τη Γιουνάιτεντ!

Gazzetta team
Ζλάταν, Ρούνεϊ και Πογκμπά... καθάρισαν για τη Γιουνάιτεντ!

bet365

Ο Ρούνεϊ με δυο ασίστ, ο Ζλάταν με δυο τέρματα και ο Πογκμπά με γκολάρα πήραν στις πλάτες τους τη Γιουνάιτεντ που επικράτησε 3-1 στην Ουαλία της Σουόνσι.

Με τους Ρούνεϊ, Κάρικ βασικούς και τους Ζλάταν, Πογκμπά σε μεγάλη μέρα η Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε 3-1 στην Ουαλία της Σουόνσι και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Στα θετικά για τη Μάντσεστερ η επιστροφή του Τζόουνς στην άμυνα έπειτα από δέκα μήνες, υπάρχουν πάντως και... δυσάρεστα, αφού ο Σουηδός δέχθηκε κάρτα και χάνει τη ντερμπάρα με την Αρσεναλ. Χωρίς νίκη ο Μπράντλεϊ, στον πάτο της βαθμολογίας η Σουόνσι μαζί με τη Σάντερλαντ.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε τη Σουόνσι και μόλις στο 15' άνοιξε το σκορ. Ο Πογκμπά έπιασε σουτάρα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Φαμπιάνσκι. Ηταν το πρώτο γκολ του Γάλλου στην Premier League έπειτα από 306 αγωνιστικά λεπτά. Η Μάντσεστερ ήταν ορεξάτη, Ρούνεϊ και Κάρικ έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι και ο Μουρίνιο ήταν... ευτυχισμένος μακριά από τον πάγκο! Στο 21΄ ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ έκανε την ασίστ στον Ζλάταν και ο Σουηδός πέτυχε το 2-0. Εβαλε τέλος στην... κατάρα 609 λεπτών Premier League, ενώ πέτυχε το Νο 25000 γκολ στη διοργάνωση. Νέα ασίστ του Ρούνεϊ στο 33' και Ιμπραΐμοβιτς με πείσμα και ωραία τελείωμα πέτυχε το 3-0. Η Σουόνσι προσπάθησε να μπει στο ματς στο 69’, μειώνοντας σε 3-1 με τον Φαν Ντε Χουρν. Ως εκεί όμως... Μάλιστα, ο Μάτα είχε μια καλή ευκαιρία για ένα τέταρτο τέρμα. Η Γιουνάιτεντ με το 3-1 βρέθηκε στην 6η θέση και στο -8 από την κορυφή!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα