Άρης – Αιγινιακός 1-1

Άρης – Αιγινιακός 1-1

bet365

Στο 96΄ο Τάτος ισοφαρίζει με πέναλτι για τον Άρη και όλο το γήπεδο αποδοκιμάζει! Η 2η σερί γκέλα, αυτή την φορά από τον Αιγινιακό (1-1), σκόρπισε ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό!

Αλλιώς περίμεναν οι πάντες την παρουσία του Άρη στο πρωτάθλημα της football league! Όμως με το καλημέρα ήρθαν τα χαστούκια. Την πρώτη αγωνιστική γκέλα στην Καρδίτσα (1-1) και την 2η ακόμη μεγαλύτερη με το νέο 1-1 αυτή την φορά στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Αιγινιακό. Μάλιστα θα μπορούσε να είναι ακόμη χειρότερη η κατάσταση μιας και ο Άρης ισοφάρισε και γλίτωσε την ήττα με πέναλτι στο 96'!!! Βέβαια αν κρίνει κανείς από τις έντονες αποδοκιμασίες στο φινάλε του παιχνιδιού, οι οπαδοί των «κίτρινων» δεν... γλυκάθηκαν έστω από τον βαθμό.

Οι «κίτρινοι» μπήκαν δυνατά στο πρώτο μέρος και έψαξαν ένα γρήγορο τέρμα, που θα άνοιγε την άμυνα του Αιγινιακού. Ότι έγινε στο Κύπελλο, όμως, δεν επαναλήφθηκε και έτσι ο Άρης τα βρήκε «σκούρα». Όσο περνούσε η ώρα, οι φιλοξενούμενοι οπισθοχωρησαν και προσπάθησαν να κρατήσουν το μηδέν. Κάτι που έκαναν με μεγάλη ευκολία, αφού οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν να έχουν πλάνο και απειλούσαν μ,όνο με προσωπικές ενέργειες.

Στην επανάληψη, η κατάσταση ήταν ακόμα χειρότερη, με τον Άρη να είναι πολύ κακός, τον Αιγνιακό να παίζει «αντιποδόσφαιρο» και το ματς να μην έχει σχεδόν καμία φάση. Φυσικά, αυτό ευνοούσε τους φιλοξενούμενους, που χτύπησαν στην κόντρα και τελικά κατάφεραν να πάρου το προβάδισμα. Για να γίνει αυτό, βέβαια, χρειαζόταν και το μεγάλο λάθος του Ρόβα, που έχασε τον παίκτη του, εξέθεσε τον Διούδη και ο Αιγινιακός στο 87' με τον Ρανγκέλοφ πήρε το προβάδισμα.

Τον βαθμό, αλλά όχι τις εντυπώσεις, έσωσε ο Τάτος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Τζιμπούρ στο 6ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο κόσμος γιούχαρε την ομάδα του Άρη, με τον Αναστόπουλο, πλέον, να είναι κοντά στην έξοδο. Μάλιστα, υπήρξε και το επεισόδιο με τον Τζιμπούρ, που έπαιξε μπουνιές με οπαδό και έχει ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη του θέματος!

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (66’ Νέτο), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας, Ρόβας, Ανάκογλου, Τάτος, Ίλιτς (46’ Μπαργκάν), Μιλούνοβιτς, Καπνίδης (57’ Τζιμπούρ)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος (86’ Ρανγκέλοφ), Πασαλίδης, Μουταφσίσκι, Πατράλης, Μουκίδης (60’ Γκατσολάρι), Ζούρκος, Φασίδης (80’ Ονουάτσι), Γκούρτσας

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα