Ακάθεκτοι Αγροτικός και Αχαρναϊκός

Ακάθεκτοι Αγροτικός και Αχαρναϊκός

bet365

Την ώρα που τα τα φαβορί «αυτοκτονούν», Αχαρναϊκός και Αγροτικός Αστέρας συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις. Πρώτη νίκη για Καλλιθέα.

ΑΟΧ - Αγροτικός Αστ. 0-2

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Αγροτικός Αστέρας, που μετά τα Τρίκαλα, υπέταξε και τον ΑΟΧ στην Κρήτη, με τους «σταχυοφόρους» να παίρνουν ακόμα ένα τρίποντο. Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Τεγούσης, που με δύο δικά του τέρματα έδωσε από νωρίς το προβάδισμα στους φιλοξενούμενος και τους οδήγησε στην νίκη.

Την παράσταση, πάντως, έκλεψε ο Ρούνιτς, ο οποίος με… δύο λάθη έκανε δώρο τα τέρματα στον Αγροτικό Αστέρα, εκθέτοντας τον Αθανασίου και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο κίπερ του ΑΟΧ, κατάφερε να κρατήσει, τουλάχιστον, σε χαμηλά επίπεδα το σκορ, με καίριες επεμβάσεις, όπως αυτή στην εκτέλεση πέναλτι του Φιλίπε.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Αντώνης Δρακόπουλος): Αθανασίου, Ζέρης, Ρούνιτς (31' Λύρας), Θεολόγου, Δαμιανάκης, Γκεμίσης (81' Βαρούχας), Φουρλάνος, Μάνιας (68' Αποστολόπουλος), Τσουκάνης, Νικολόπουλος, Σταματής.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Γκότοβος, Κουκόλης, Μπουτζίκος, Αργυρίου (46' Ουνγιαλίδης), Τάι, Τριανταφυλλάκος (57' Χατζής), Τεγούσης, Δεινόπαπας, Φιλίπε, Πάτο (81' Γκέσιος).

Τρίκαλα – Πανσερραίκός 1-1

Νέα γκέλα για τα Τρίκαλα, που έμειναν στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό και συνεχίζουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Πανσερραϊκός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και κατάφερε να... παγώσει τα Τρίκαλα στο 27'. Ο Παπαδημητρίου έβγαλε για τον Κάκκο, ο οποίος πέρασε στον Χατζηδημιτρίου και αυτός πλάσαρε τον Βουτσέλα για το 0-1. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και έψαξαν την ισοφάριση, με τον Γιαννιτσάνη στο 37' να φτάνει κοντά...

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν. Στο 49' ο Γιαννιτσάνης είχε δοκάρι και στο 63' βρήκε δίχτυα! Ο Μίνγκας βρήκε τον νεαρό επιθετικό και αυτός έκανε το 1-1. Στη συνέχεια τα Τρίκαλα αν και ήθελαν τη νίκη, προσπάθησαν, χωρίς να τα καταφέρουν μένοντας έτσι για δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Βουτσελάς, Σαρακατσάνος, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Μουμίν, Μίνγκας (84’ Σερτζίνιο), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (73’ Ίλιτς), Γιαννιτσάνης, Τζάκσον (42’ Γκόλιας).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκα, Τσουβαλτσίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Τσιμίκας, Χατζηδημητρίου (76’ Φούσου), Κάκκο (52’ Κανούλας), Τσούτσης, Μαφουτά (90+1’ Τσελεπίδης).

Λαμία – Κισσαμικός 2-0

Άνετη επικράτηση για την Λαμία, που νίκησε 2-0 τον Κισσαμικό σε ένα παιχνίδι που υπήρχε μόνο εκείνη στο γήπεδο.

Από τα πρώτα κι όλας λεπτά, η Λαμία έδειξε πως θα είναι το αφεντικό. Είχε την κατοχή, κάποιες υποψίες ευκαιριών και στο 30' δοκάρι. Μετά από κόρνερ ο Τσουκαλάς με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Κισσαμικού. Στο 41' τελικά ήρθε και το γκολ που δικαιούταν η ομάδα της Λαμίας με τον Αναστασιάδη να σκοράρει για το 1-0.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με τον Λαμία να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες. Από την άλλη ο Κισσαμικός δεν μπορούσε να απειλήσει σε κανένα σημείο του αγώνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι στο 88' να φτάσουν και στο 2-0 με τον Ντουρμισάι και να... τελειώσουν το παιχνίδι.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης, Βαλιός (46’ Κοτσώνης), Όμο, Μπλάζιτς, Τσούκαλος (71’ Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι, Βάντερσον (44’ Καραγιάννης).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σταθάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης (46’ Ν’ Γκουέμ), Γκούμας, Τιάγκο, Θέος (75’ Μίλιτς), Κίκε (36’ Ποκόνγκ), Μάντζης.

Πανθρακικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Πολύ άσχημο παιχνίδι στην Κομοτηνή, όπου ο Πανθρακικός και η Αναγέννηση Καρδίτσας έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς χωρίς φάσεις.

Σε ένα μέτριο πρώτο μέρος, η Αναγέννηση θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 27' με τον Ντιατά να μην μπορεί από πλάγια θέση να σκοράρει. Βέβαια, θα μπορούσε να είχε πάρει το προβάδισμα και ο Πανθρακικός στο 39', όταν ο Χαλκιαδάκης σούταρε από το ύψος του πέναλτι, με τον Κουτσόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

Άσχημο παιχνίδι και στην επανάληψη. Οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να απειλήσουν, αλλά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στη νίκη στο 92'. Μετά από λάθος του Γκαραβέλη, ο Πολίμος κατάφερε και έσωσε την ομάδα του και τη φάση.

Καλλιθέα - Παναιγιάλειος 1-0

Έκανε… σεφτέ η Καλλιθέα, που έστω και δύσκολα, πήρε την πρώτη της νίκη στην σεζόν, επικρατώντας του Παναιγιάλειου με 1-0. Οι Αθηναίοι ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως δε μπορούσαν να βρουν διαδρόμους, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν καλή άμυνα.

Σε μία από τις ελάχιστες φάσεις του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, όμως, όπως και κόντρα στον Απόλλων, έτσι και τώρα, ο Μπέλης δε κατάφερε να σκοράρει από την άσπρη βούλα, με τον Στρέζο να τον νικάει.

Παρόλα αυτά, ο παίκτης της Καλλιθέας το… χρωστούσε και επανόρθωσε, καθώς με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, κατάφερε να βρει δίχτυα στο 84’ και να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με παίκτη λιγότερο την αναμέτρηση, αφού ο Κατσικογιάννης αντίκρισε κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τάκης Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Πάτας, Γκίνη, Μπέλης, Μάκο (75’ Κατσικογιάννης), Σμυρλής (62’ Ηλιάδης), Τσίπρας (78’ Γουόρντεν), Σταματάκος

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Σανδραβέλης, Βλάχος, Ντέμο, Πότα, Μπούζας, Καζναφέρης (80’ Ξόμπλιος), Κατίδης, Σκαρτσίλας (76’ Καζβιρόπουλος), Κρητικός, Μπουρλάκης (46’ Μωυσίδης)

Πανελευσινιακός - Αχαρναϊκός 1-3

Ακόμα μία τριάρα για τον Αχαρναϊκό, που πέρασε από την Ελευσίνα και επικράτησε με 1-3 του Πανελευσινιακού, δίνοντας συνέχεια στην εντυπωσιακή του «είσοδο» στην σεζόν.

Η ομάδα από το Μενίδι, με τον Ντούνγκα να είναι σε πολύ καλή ημέρα, κατάφεραν να χτυπήσουν τους γηπεδούχους και με δύο προσωπικά τέρματα του Αφρικανού στο τέλος του πρώτου μέρους, πήραν σημαντικό προβάδισμα στο σκορ, αλλά και στην ψυχολογία.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Πανελευσινιακού προσπάθησαν να αντιδράσουν και κατάφεραν να μειώσουν με τον Ρόκα, όμως ο Γουερέ στο 89' ολοκλήρωσε τον θρίαμβο, κλειδώνοντας την νίκη για τον Αχαρναϊκό. Οι φιλοξενούμενοι ένα λεπτό πριν γίνει το 3-1, είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκε Ψιανος.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Αγριμάκης, Κωνσταντινίδης, Τσίγκρος, Αρβανίτης, Τσούπρος, Ρόκας, Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης (60’ Δημόπουλος), Ταμπάκης (50’ Κοτσαρίδης), Αγγελούδης (46’ Ιορδανίδης), Ναούμ.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Ψιάνος, Παπατόλιος, Ντούνγκα, Γουερέ, Καραντασιάδης (77’ Χριστοφιλέας), Αναστασίου, Πλαβούκος (66’ Τζιώρας), Μουστάκης, Τζέφερσον (51’ Μαρής).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα