Ντα Κόστα: «Γνωρίζουμε τι σημαίνει η νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Gazzetta team
Ντα Κόστα: «Γνωρίζουμε τι σημαίνει η νίκη επί του Παναθηναϊκού»

bet365

Στη σημασία της νίκης επί του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Μάνουελ Ντα Κόστα, τονίζοντας ότι άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να επικρατήσουν του «αιωνίου» αντιπάλου.

Συγκεκριμένα είπε ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού από το Μαρόκο στην «Real News»:

«Όλος ο κόσμος περιμένει από εμάς να είμαστε όπως πρέπει για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι διπλής σημασίας ο αγώνας. Με νίκη θα ξεφύγουμε επτά βαθμούς από τον Παναθηναϊκό και θα έχουμε πραγματοποιήσει ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την άλλη, είναι και το πρεστίζ. Γνωρίζουμε τι σημαίνει για καθένα στον Ολυμπιακό μία νίκη επί του Παναθηναϊκού» και συνέχισε:

«Είναι αγώνες που δεν παίζει ρόλο η φόρμα. Από μία λεπτομέρεια μπορούν να κριθούν πολλά γι΄ αυτό εμείς θα πρέπει να μπούμε δυνατά και να ελέγξουμε τον αγώνα. Το γκολ μου κόντρα στον Παναθηναϊκό πέρυσι ήταν από τις ωραιότερες στιγμές μου στον Ολυμπιακό. Το χάρηκε ο κόσμος, το χάρηκα κι εγώ και τέτοιες εικόνες σαν αυτές του πανηγυρισμού είναι ωραίες για όλους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα