Ο εγκληματίας κερδίζει τη δικαιοσύνη!

Ο εγκληματίας κερδίζει τη δικαιοσύνη!

Ο εγκληματίας κερδίζει τη δικαιοσύνη!

bet365

O Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αφήνει... στην άκρη τα αγωνιστικά πλάνα του Ίβιτς και γράφει για τον «όμορφο αγγελικά πλασμένο κόσμο» του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Δεν προκαλείται καμία έκπληξη από τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρό μας. Η ανομία και η ατιμωρησία που επικρατούν εδώ και χρόνια για όσους εγκληματούν βάσει σχεδίου, έχει δημιουργήσει αυτό το αίσθημα της ασυλίας που οδηγεί σε τέτοιες πράξεις κατά όποιων καθαρών πάνε να μπουν στο χώρο.
Και άντε πίσω από τους φυσικούς αυτουργούς υπάρχει ένα κύκλωμα το οποίο φροντίζει για όλα…
Η δικαιοσύνη που βρίσκεται; Υπάρχει σε αυτή τη χώρα; Για πόσο ακόμη θα επιβάλουν τη βρωμιά τους οι εγκληματίες;
Οι επιθέσεις είναι συνεχόμενες και ασταμάτητες κατά όσων προσπαθούν να καθαρίσουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο, κατά όσων δεν "ακούν" το βρώμικο σύστημα.
Γιατί όμως να μην το κάνουν ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί; Ποιον να φοβηθούν;
Έχει συλληφθεί κανείς; Έχει τιμωρηθεί κανείς (για παράδειγμα) για το κάψιμο του φούρνου Κωνσταντινέα; (Ίσα ίσα που αυτό το σκηνικό ατιμωρησίας θα πολλαπλασιάσει τους εγκληματίες…).
Για όλα τα άλλα; Για τη μηχανή Καρατζίκα; Για το ξυλοκόπημα Βασσάρα; Για το μαγαζί Μπλάθρα; Για τους πυροβολισμούς στον Λίβα; Για τον Ζωγράφο; Για τους δημοσιογράφους που δέχθηκαν επιθέσεις; Για όλους τους άλλους εκβιασμούς που ΟΛΟΙ γνωρίζουν;
Από χθες υπουργός δικαιοσύνης ανέλαβε ο Κοντονής. Έχει ιερή υποχρέωση να τρέξει τις διαδικασίες που αυτός ειδικά ξέρει ότι αργούν. Από το περιστατικό της Καλαμάτας για παράδειγμα (όπου υπάρχουν τόσα στοιχεία) πέρασαν 4,5 χρόνια! Από όλα τα άλλα αδικήματα 3-4-5-6 χρόνια.
Πόσα ακόμη;
Όσο δεν υπάρχει δικαιοσύνη, η ομάδα εγκληματιών που «χτυπάει» οργανωμένα και με σχέδιο έχοντας ως στόχο τον εκφοβισμό εκείνων που θέλουν να τους εμποδίσουν, τόσο θα συνεχίζουν να διαλύουν κάθε τι που αφορά το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Και τι σύμπτωση;
Κάθε φορά που κάποιοι κάνουν προσπάθεια να καθαρίσουν το χώρο...να και οι άλλου είδους «επιθέσεις».
Πριν λίγα χρόνια «επιτέθηκαν» στον Χιου Ντάλλας. Τον «έφαγαν» μέσα σε δύο μήνες. Ποιος δεν ήθελε τον Ντάλλας;
Αργότερα και την επόμενη χρονιά, «έφαγαν» σε δύο εβδομάδες τον Τσαχειλίδη, όταν και πάλι ανέλαβε την ΚΕΔ.
Ακολούθησαν οι επιθέσεις κατά του Κοντονή που προσπαθεί για την κάθαρση στο ποδόσφαιρο.
Το ίδιο γίνεται και κατά των εισαγγελέων που κάνουν τη δουλειά τους.
Τώρα δεν έχουν σταματήσει οι επιθέσεις στον Μπίκα. Χθες έγινε ότι έγινε κατά του Τσαχειλίδη.
Πώς τυχαίνει έτσι; Όποιος πάει να τους σταματήσει, στήνεται στο «πέναλτι»! Με πολλούς και διάφορους τρόπους… Τους βλέπουμε καθημερινά!
Τέλος! Η βασική ευθύνη για τα όργια που συνεχίζονται εντός και εκτός ελληνικών γηπέδων, έχει να κάνει με την απίστευτη καθυστέρηση όλων των διαδικασιών κάθαρσης.
Όσο δεν πάνε στη φυλακή οι ένοχοι, όσο δεν αποδίδεται δικαιοσύνη, τόσο θα βιάζεται το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Κάποτε τα «φερέφωνα» κατάφερναν και έκρυβαν τα όργια. Τώρα ακόμη και οι μεγαλύτεροι «δικηγόροι» της βρώμικης κατάστασης του ποδοσφαίρου μας, δεν μπορούν να κρύψουν τις κάθε είδους μαφιόζικες επιθέσεις που έχουν τον ίδιο ακριβώς στόχο.
Τον εκβιασμό και εκφοβισμό όσων επιχειρούν να καθαρίσουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο!
Η κυβέρνηση καυχιέται ΚΑΙ γι’ αυτό το θέμα ότι προχωράει σε κινήσεις, αλλά επί της ουσίας (όπως αποδεικνύεται) ΔΕΝ έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ. Γραμμένους τους έχουν οι κάθε είδους εγκληματίες. Η δράση τους συνεχίζεται ανενόχλητα. Ότι έκαναν πέρυσι, πρόπερσι και πριν τρία χρόνια, τα ίδια κάνουν και τώρα…
Είναι όμως αδιανόητο! Απόψε πανηγυρίζουν οι εγκληματίες που απείλησαν, γιατί πέτυχαν τον σκοπό τους! Ο Μπίκας, ο Τσαχειλίδης και ο Καλύβας παραιτήθηκαν! Αυτή η εγκληματική οργάνωση κέρδισε και πάλι. Οι εγκληματίες πανηγυρίζουν και η δικαιοσύνη ολιγωρεί σε απίστευτο βαθμό! Όσοι προσπάθησαν να "φάνε" τον Μπίκα, τα κατάφεραν για πλάκα! Όλοι οι άλλοι απλά κοιτάνε...
Τελειώστε τους! Τα στοιχεία είναι άπειρα! Ακόμη και τώρα! Δεν μπορούν να κρυφτούν! Δεν φοβούνται κανέναν δεν υπολογίζουν στους νόμους… Δεν τους φοβίζει ούτε η FIFA. (Για την UEFA και όσους τη διοικούν δε γίνεται λόγος. Όλα τα ξέρουν, όλα τα έχουν εξετάσει, απλά δεν έκαναν βήμα…).
Μόνο μία λύση υπάρχει πλέον. Όχι η διακοπή του πρωταθλήματος που θα βοηθήσει όσους έτσι και αλλιώς σκέφτονται να φύγουν από το ποδόσφαιρο.
Δικαιοσύνη. Επίσπευση των διαδικασιών! Φυλακή για τους ενόχους… Δεν ξέρω ποιοι είναι… Ξέρω καλά ότι κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα, γίνονται εγκλήματα… Όποιος τολμάει ας το αρνηθεί. Ας βγουν πάλι και ας γράψουν… «δε συμβαίνει τίποτα…».
Τα εγκλήματα πληθαίνουν… Οι εγκληματίες γίνονται όλο και πιο άτρωτοι. Το ποδόσφαιρο παραμένει στα ίδια. Το μόνο που ΔΕΝ υπάρχει είναι δικαιοσύνη!
Πόσο ακόμη;
* Μόνο η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο Κούγιας έσπευσαν να κάνουν προσπάθεια για να φωτογραφίσουν τους ηθικούς αυτουργούς! Έσπευσε ο Κούγιας μην τυχόν πει κανείς άλλος ποιοι… δεν ήθελαν τον Μπίκα και τους συνεργάτες του! Μα τόση αγωνία να δημιουργήσει αμφιβολία… Πάλι εκτέθηκε! Μάτια έχουμε και βλέπουμε…
* Δεν υπάρχει διάθεση για άλλη "συζήτηση", για το ματς του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, της ΑΕΚ, αλλά και το ντέρμπι. Το ποδόσφαιρο έχασε και πάλι σήμερα... Οι εγκληματίες θριάμβευσαν γι' ακόμη μία φορά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.