Τα happenings και οι βραβεύσεις στην γιορτή της Παναχαϊκής!

Τα happenings και οι βραβεύσεις στην γιορτή της Παναχαϊκής!

Gazzetta team
Τα happenings και οι βραβεύσεις στην γιορτή της Παναχαϊκής!

bet365

Η μεγάλη γιορτή της ομάδας της Παναχαϊκής θα έχει ουκ ολίγα events, μουσική αλλά και βραβεύσεις στο γήπεδο της Αγυιάς.
Κυριακή ίσον γιορτή για την Παναχαϊκή με την επιστροφή της ομάδας στο... σπίτι της. Ευχάριστα happenings και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους φίλους της Παναχαϊκής που θα βρεθούν στο γήπεδο. Από νωρίς το μεσημέρι οι DJ' S Στέλιος Αποστολόπουλος και Gogos θα παίζουν μουσική για τον κόσμο. Επίσης σε συνεργασία με τον σύλλογο Save An Angel Patras έχουν προγραμματιστεί κοινές δράσεις με φιλανθρωπικό σκοπό.
Συνέχεια στις βραβεύσεις που ξεκίνησαν από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, θα δώσει η Παναχαϊκή Συμμαχία στην εορταστική αναμέτρηση. Αυτή την φορά είναι ένα πρόσωπο - έκπληξη, καθώς δεν θα βραβευτεί κάποιος ποδοσφαιριστής αλλά η πρωταθλήτρια Ευρώπης και πυγμάχος της Παναχαϊκής, Φωτεινή Πλέα. Επίσης θα τιμηθεί η ανδρική ομάδα μποξ.
Η σχετική ενημέρωση: «Στο πλαίσιο των βραβεύσεων που από την πρώτη αγωνιστική εγκαινίασε η Παναχαϊκή Συμμαχία αυτή τη φορά δεν θα τιμήσουμε κάποιον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. Αγκαλιάζουμε ολόκληρη την Παναχαϊκή οικογένεια!
Αύριο τιμούμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης πυγμάχο της Παναχαϊκής Φωτεινή Πλέα καθώς και την πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα πυγμαχίας Α' κατηγορίας των ανδρών που μας έκαναν για ακόμα μια φορά περήφανους με τις επιτυχίες τους! Όλοι μαζί είμαστε ένα»!
*Ιδ. ανταπόκριση για το Gazzetta.gr: Ηλίας Μάτσας (thebest.gr).
 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα