Κατσουράνης: «Μακάρι να είναι γεμάτο το γήπεδο»!

Κατσουράνης: «Μακάρι να είναι γεμάτο το γήπεδο»!

Δημήτρης Τομαράς
Κατσουράνης: «Μακάρι να είναι γεμάτο το γήπεδο»!

bet365

Ο Κώστας Κατσουράνης ως ο άνθρωπος που έχει μπει μπροστά για την Παναχαϊκή μίλησε για την μεγάλη της και ιστορική επιστροφή στο γήπεδο της Αγυιάς.
Ο Κώστας Κατσουράνης περιμένει την Κυριακή από τον κόσμο της Πάτρας να γεμίσει το γήπεδο. Είναι μια σημαντική στιγμή για την «κοκκινόμαυρη» ομάδα και ο ίδιος τόνισε πως «είχαμε πει ότι θα επιστρέψουμε στις 6 Νοεμβρίου στην Αγυιά και τα καταφέραμε. Έχουν γίνει κάποιες σημαντικές εργασίες αλλά όχι και κάτι το τρομερό στο γήπεδο. Έχουμε δημιουργήσει ανθρώπινες συνθήκες για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και κυρίως οι γυναίκες και τα μικρά παιδιά.
Προσπαθούμε να υλοποιήσουμε ότι έχουμε υποσχεθεί και θέλω να βλέπω το γήπεδο γεμάτο. Μακάρι να ήταν γεμάτο το γήπεδο και ας ήταν όλοι τζάμπα μέσα. Αλλά δεν βάζω εγώ λεφτά. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν... ματώσει οικονομικά και πρέπει από κάπου να έχουν κέρδος. Τα παιδιά μέχρι 12 ετών και οι γυναίκες θα μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο. Αν την Κυριακή δεν έχει κόσμο το γήπεδο ίσως έχουμε κάνει εμείς κάτι λάθος. Έχουμε μπει σε ένα δρόμο και ελπίζω να πάμε καλά»!
 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα