Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του ΠΑΟΚ (pics)

Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του ΠΑΟΚ (pics)

Gazzetta team
Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Παρουσία του υπουργού οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Ιβάν Σαββίδη πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «90 χρόνια ΠΑΟΚ – Νοσταλγώντας το μέλλον».

Η ταινία-ντοκιμαντέρ, «90 χρόνια ΠΑΟΚ – Νοσταλγώντας το μέλλον», τελευταία δουλειά του σκηνοθέτη Νίκου Τριανταφυλλίδη, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούνιο, συμμετέχει στα πλαίσια του 57ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Η προβολή της έγινε σε αίθουσα του κινηματογράφου «Ολύμπιον», εκεί όπου το παρόν έδωσαν ο υπουργός οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, που λαμβάνει μέρος στο ντοκιμαντέρ, ενώ το καλωσόρισμα στους θεατές έγινε από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος επίσης είναι από τα πρόσωπα, που μιλούν στο 94 λεπτών ντοκιμαντέρ.

Παρουσία πολλών επώνυμων, ήταν εκεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας, o Ζήσης Βρύζας, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, η Μαρία Γκοντσάροβα, η Βούλα Πατουλίδου, βετεράνοι του ΠΑΟΚ, η προβολή ολοκληρώθηκε με δύο τρομπετίστες να δίνουν το δικό τους «χρώμα» στην εκδήλωση, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στο «Μακεδονία Παλλάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα