Γιορτή με 3.000 σημαίες Παναχαϊκής και ιστορική επιστροφή!

Γιορτή με 3.000 σημαίες Παναχαϊκής και ιστορική επιστροφή!

Gazzetta team
Γιορτή με 3.000 σημαίες Παναχαϊκής και ιστορική επιστροφή!

bet365

Μία γιορτή με τα... όλα της! Με 3.000 σημαίες, τον Κώστα Κατσουράνη σε ηγετικό ρόλο και τον κόσμο στο πλευρό της η Παναχαϊκή γυρίζει στην ιστορική της έδρα!

Η μεγάλη ώρα για την Παναχαϊκή έφτασε! Και όλοι θα είναι στις θέσεις τους!

Στις 3 το μεσημέρι η Παναχαϊκή γυρίζει και τυπικά πια στην ιστορική έδρα της στην Αγυιά μετά από απουσία 3,5 ετών! Με Γενικό Διευθυντή τον Κώστα Κατσουράνη και τον κόσμο στο πλευρό της για να γιορτάζει αυτήν την επάνοδο αλλά και μία νίκη με τον ΠΑΟ Λουτρακίου στην Γ' Εθνική.

Για τις ανάγκες της γιορτής θα υπάρχουν στο γήπεδο τρεις χιλιάδες σημαίες της Παναχαϊκής. Θα ανοίξει ειδική κερκίδα για παιδιά (σ.σ. μέχρι 12 ετών η είσοδός τους θα είναι δίχως αντίτιμο) και οι γυναίκες θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο γήπεδο. Είναι τέτοιος ο ενθουσιασμός και η ζήτηση που έχουν βγει 4,5 χιλιάδες εισιτήρια για τον αγώνα συν τα διαρκείας!

Ως προς την αποστολή από τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο επελέγησαν οι εξής παίκτες: Βρονταράς, Χαλκιάς, Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Φωτάκης, Γκίνο, Ελευθεριάδης, Σιαλμάς, Μωραΐτης, Μπιτσάκος, Αδαμόπουλος, Παπαδόπουλος, Πολυχρόνης, Πιτταράς, Κωνσταντινίδης και Μαστραντωνάκης. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμεινε ο Λυμπέρης Στεργίδης.
Εκτός αγωνιστικών πλάνων του προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το συγκεκριμένο παιχνίδι έμειναν οι Ζιώγκας, Β. Σούλης, Καθάριος, Κωνσταντακόπουλος, Αργυρόπουλος, Χούσα, Στ. Σούλης, Τσαφταρίδης, Βασιλείου, Γεωργαντόπουλος και Δημητρίου. Η αποστολή της ομάδας με αρχηγό τον Τάκη Κυριακόπουλο κατέλυσε πριν το ματς στο ξενοδοχείο «Τζάκι».
Η ΔΗΛΩΣΗ ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Με αφορμή τον κυριακάτικο αγώνα με το Λουτράκι και την μεγάλη επιστροφή της Παναχαϊκής στην ιστορική της έδρα μετά από πολλά χρόνια ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση: «Ολοκληρώσαμε τα δύο δύσκολα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια αλώβητοι και με το μάξιμουμ των βαθμών. Τώρα επιστρέφουμε στο... σπίτι μας μετά από αρκετά χρόνια. Οι ομάδες που φτάνουν ψηλά πρώτα εκμεταλλεύονται την έδρα τους μαζί με βαθμούς που συγκεντρώνουν και εκτός έδρας. Υπό αυτήν την έννοια θα ψάξουμε το απόλυτο στην έδρα μας.
Όλα τα παιδιά είναι σε εξαιρετική κατάσταση και κάθε εβδομάδα καταθέτουν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο. Αισθανόμαστε όλοι πολύ τυχεροί γιατί μετά από 3,5 ολόκληρα χρόνια επιστρέφουμε στην φυσική μας έδρα. Ζούμε ιστορικές στιγμές και το γεγονός αυτό δίνει δύναμη στην ομάδα. Όποιος θέλει να πετύχει στο μέλλον πρέπει να αισθάνεται το μέγεθος της ιστορίας που τον ακολουθεί. Η Παναχαϊκή είναι ένα τεράστιο μέγεθος με βαριά φανέλα, τεράστιο παρελθόν και μεγάλη ιστορία». Σημειωτέον η Παναχαϊκή προπονήθηκε στην ιστορική της έδρα το Σάββατο.
*Ιδ. ανταπόκριση για το Gazzetta.gr: Ηλίας Μάτσας (thebest.gr).
 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα