Η μεγάλη γιορτή της Παναχαϊκής! (pic)

Η μεγάλη γιορτή της Παναχαϊκής! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Η μεγάλη γιορτή της Παναχαϊκής! (pic)

bet365

Χαρακτήρα μεγάλης γιορτής θα έχει ο κυριακάτικος αγώνας της Παναχαϊκής με το Λουτράκι! Και αυτό διότι ο αχαϊκός σύλλογος γυρίζει στην φυσική του έδρα, στο γήπεδο της Αγυιάς!
Μετά από 3,5 χρόνια η Παναχαϊκή με μπροστάρη της τον Κώστα Κατσουράνη γυρίζει... σπίτι της! Αφού περιπλανήθηκε αρκετά πλέον γυρίζει στην φυσική της έδρας και εκεί θέλει να ξαναζήσει σπουδαίες στιγμές του παρελθόντος. Ήδη εδώ και αρκετούς μήνες η «Παναχαϊκή Συμμαχία»... τρέχει ένα μοντέλο διοίκησης με μοναδικό στόχο ο ιστορικός σύλλογος της Πάτρας να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία από την οποία απουσιάζει πολλά χρόνια. Μετά από 7 αγωνιστικές στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής, η Παναχαϊκή είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Football League.
Αύριο, Κυριακή, για την 8η αγωνιστική, οι Πατρινοί υποδέχονται τον ΠΑΟ Λουτρακίου σε ένα ιδιαίτερο ματς καθώς θα διεξαχθεί στο ιστορικό γήπεδο της Αγυιάς (σ.σ. σέντρα στις 3 το μεσημέρι). Έτσι πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει και το συναισθηματικό. Ήδη με κάθε τρόπο, η «Παναχαϊκή Συμμαχία» επικοινωνεί αυτή την... επιστροφή στο σπίτι και καλεί τους χιλιάδες φίλους της ομάδας να είναι εκεί!
 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα