«Αγώνας» για να μεταπεισθεί ο Μπίκας

«Αγώνας» για να μεταπεισθεί ο Μπίκας

bet365

Προσπάθεια, μέσω διαβουλεύσεων και επαφών, για να μεταπεισθεί ο Γιώργος Μπίκας και να ανακαλέσει την παραίτησή του, έχει ξεκινήσει από το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ύστερα από το περιστατικό με την επίθεση αγνώστων στον κ. .Τσαχειλίδη και την παραίτηση των τριών μελών της ΚΕΑ, όπως αναφέρουν πληροφορίες του gazzetta.gr, αρκετές ομάδες της Λίγκας έχουν επικεντρωθεί, κυρίως, στο πως θα μεταπειστεί πρώτα ο Γιώργος Μπίκας και στη συνέχεια τα υπόλοιπα δύο μέλη.

Οι διαβουλεύσεις περιέχουν και ένα δεύτερο κομμάτι, αυτό της δέσμευσης του κ. Κουτσοκούμνη, ότι η επόμενη επιλογή θα είναι ευρείας αποδοχής, όπως ήταν ο Μπίκας, σε περίπτωση που ο τελευταίος εμμένει και δεν ανακαλεί την παραίτησή του από την ΚΕΔ.

Οι κ.κ. Δρόσος και Κουτσοκούμνης είναι αυτοί που από πλευράς της Επιτροπής Εξομάλυνσης έχουν ξεκινήσει να συνομιλούν με τον Γιώργο Μπίκα. Εκτός από το θέμα της ΚΕΔ εάν τελικώς επιμείνει και φύγει πρέπει να καλυφθεί και το κενό του στην Επιτροπή.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το είπε, μέσω της επίσημης ανακοίνωσης, ξεκάθαρα: «Σήμερα κιόλας να συμμαχήσουμε και να προσφέρουμε ασπίδα προστασίας στα υπό παραίτηση μέλη της ΚΕΔ και αν είναι δυνατόν να αποτρέψουμε την απόφασή τους αυτή», δείχνοντας ότι στόχος είναι να μην γίνουν αποδεκτές οι παραιτήσεις πρώτα του Μπίκα και μετά των Τσαχειλίδη και Καλύβα.

Μάλιστα, προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται να κινείται ένας μεγάλος αριθμός ομάδων της Σούπερ Λίγκας, που από το πρωί του Σαββάτου είναι σε ανοικτή γραμμή με στελέχη της Επιτροπής Εξομάλυνσης και του υφυπουργείου Αθλητισμού.

Αν δεν συμβεί κάτι από τα δύο παραπάνω σενάρια, «όλα είναι ανοικτά πάνω στο τραπέζι», λένε χαρακτηριστικά άνθρωποι που συμμετέχουν στις επαφές, «ακόμη και το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος»!

Παράλληλα, από πολλές ομάδες, μεταξύ αυτών και ο ΠΑΟΚ, εκφράζεται η ικανοποίηση για τη δήλωση του νέου υφυπουργού Αθλητισμού, χαρακτηρίζοντας «καταρχήν ενθαρρυντική» τη φρασεολογία που χρησιμοποιεί ο κ. Γιώργος Βασιλειάδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα