Έντονος προβληματισμός και επαφές Κουτσοκούμνη για νέα ΚΕΔ

Δημήτρης Τομαράς
Έντονος προβληματισμός και επαφές Κουτσοκούμνη για νέα ΚΕΔ

bet365

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης εν μέσω φανερών προβληματισμών και επαφών με FIFA / UEFA έχει αρχίσει τις συζητήσεις για την στελέχωση της νέας ΚΕΔ.
Ο Κύπριος αξιωματούχος έχει αναλάβει ξανά να βρει τους εκλεκτούς για την ΚΕΔ. Η είδηση των απειλών σε μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και της... επίσκεψης στο σπίτι του Τσαχειλίδη έχει κάνει ήδη τον γύρο της Ευρώπης και ενώ έχουν ενημερωθεί από πρώτο χέρι οι FIFA και UEFA.
Ο ίδιος ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης που μίλησε με τους Μπίκα, Καλύβα και Τσαχειλίδη είναι εμφανώς προβληματισμένος ενώ αρχικά αναστατώθηκε για τα καλά με το συμβάν. Σε ερώτηση που του τέθηκε για την πιθανότητα στελέχωσης της ΚΕΔ με ξένους παλαίμαχους ρέφερι ο Κουτσοκούμνης σχολίαζε με νόημα ότι "μετά απ' όσα γίνοται εδώ ποιός ξένος θα θέλει να έρθει; Θα δούμε όμως... Δεν μπορώ να πω κάτι σίγουρα τώρα". Μάλιστα η σύνθεση της νέας ΚΕΔ μπορεί να μην ανακοινωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα αλλά να πάει μετά τις 13/11 και το ματς της Εθνικής μας με τη Βοσνία!
Το σίγουρο είναι πως ο Κουτσοκούμνης έχει αρχίσει τις απαιτούμενες επαφές με FIFA / UEFA αλλά και διάφορα στελέχη για την στελέχωση της ΚΕΔ. Δεν αποκλείεται πάντως να έχουμε ονόματα ξένων στην Επιτροπή...
 

Τελευταία Νέα