Ηρακλής - Πλατανιάς 1-1 (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ηρακλής - Πλατανιάς 1-1 (vid)

bet365

Ούτε αυτή την φορά! Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να νικήσει στο Καυτανζόγλειο τον Πλατανιά (1-1) και παραμένει στην τελευταία θέση, όντας η μόνη ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα! Ο Αποστολόπουλος άνοιξε το σκορ για τους Χανιώτες, ισοφάρισε ο Κυριακίδης!
Ισοπαλία Νο4 για Ηρακλή και Πλατανιά στα μεταξύ τους ματς αλλά αυτήν την φορά με σκορ καθώς το παιχνίδι τελείωσε 1-1 και οι προηγούμενες αναμετρήσεις ήταν στο 0-0. Ο Γηραιός - που είναι στην χειρότερη δυνατή βαθμολογικά θέση - πήρε τον πρώτο του πόντο εντός έδρας αλλά όχι νίκη ψυχολογίας. Προηγήθηκε ο Πλατανιάς με τον Ηρακλή να κάνει το 1-1 στο 2ο ημίχρονο. Δεν έδωσε πέναλτι στον Πλατανιά προς το τέλος του αγώνα ο διαιτητής.
ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ
Για τον Ηρακλή στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη ο Περνίς ήταν κάτω από τα «κυανόλευκα» δοκάρια με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μπαρτολίνι - Ζιαμπάρη. Στα άκρα της άμυνας παραμένουν οι Κυριακίδης και Σαραμαντάς, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στα χαφ και παρτενέρ του Ιντζόγλου ο Κούρος. Στις πτέρυγες οι Πασάς και Μοντέιρο, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Μοναδικός προωθημένος ο Λουκίνας, με τον Λεοζίνιο να βρίσκεται σε ελεύθερο ρόλο. Για τον Πλατανιά ο Σωτηρίου κίπερ, τετράδα άμυνας με Στάθη, Καρυπίδη, Μπανανά και Βάντερσον. Στο κέντρο οι Στανισάβλιεβιτς και Μουνάφο και πίσω από τον φορ Γιακουμάκη οι Μανούσος, Μενδρινός και Αποστολόπουλος.
ΓΚΟΛΑΡΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΩΤΕΡΟΣ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Οι Χανιώτες γενικά στο α' μέρος ήταν η ομάδα με την πιο καλή εικόνα στο δημιουργικό και το επιθετικό σκέλος. Στο 3' απείλησαν με Μενδρινό και Στανισάβλιεβιτς και στο 5' ένα σουτ του Μενδρινού πέρασε λίγο έξω μετά από παρέμβαση αντιπάλου.
Ο Ηρακλής προσπάθησε να σκοράρει με ένα σουτ του Μοντέϊρο στο 23'αλλά η επιλογή του δεν ήταν τόσο καλή. Στο 29' μετά από λάθος του Κούρου ο Πλατανιάς βγήκε μπροστά, ο Γιακουμάκης από πλάγια θέση γύρισε στον Αποστολόπουλο που βγαίνοντας στην πλάτη της άμυνας παρά τα 2 τάκλιν που του έγιναν, έκανε μία σουτάρα για το 0-1! Ο Γηραιός επιχείρησε να αντιδράσει αλλά η εικόνα του δεν ήταν για να ισοφαρίζει...
ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Ο ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 1-1!
Στο 53ο λεπτό ο Σωτηρίου αποδείχθηκε... Σωτήρας για την ομάδα του με μία τρομερή επέμβαση σε κεφαλιά του Ζιαμπάρη από θέση βολής. Ο Παντελίδης είχε κάνει αλλαγές στο σχήμα του Ηρακλή πηγαίνοντας στην αριστερή πτέρυγα τον Κούρο, στα χαφ τον Κυριακίδη και δεξί μπακ τον Ρούσσο. Το τρικ του αυτό σε συνδυασμό με την είσοδο του Λάμπρου βοήθησε τον Ηρακλή.
Στο 68ο λεπτό ο Σωτηρίου ήταν ο πλέον μοιραίος παίκτης! Πλαγιοκόπηση και εξαιρετική σέντρα Σαραμαντά, ο κίπερ του Πλατανιά βγήκε κάνοντας κάκιστη έξοδο και ο Κυριακίδης με κεφαλιά μόνος του και αμαρκάριστος έκανε το 1-1 από κοντά. Ο Ηρακλής στο β' μέρος μπήκε σαφώς πιο βελτιωμένος, αποφασισμένος και παθιασμένος και πάλεψε σκληρά για να γυρίσει τον αγώνα.
Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΕΙΧΕ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΠΕΝΑΛΤΙ
Μπορεί ο Ηρακλής να βελτίωσε την εικόνα του στην επανάληψη αλλά ο Πλατανιάς δικαιούται να λέει πως το 1-1 τον αδικεί. Στο 71' μετά από γύρισμα του Ντεβέσα ο Γιακουμάκης απέναντι στον Περνίς έστειλε την μπάλα... πλάγιο σε μία μεγάλη φάση. Στο 81' μία σέντρα - σουτ του Μανούσου αποκρούστηκε σε κόρνερ ενώ λίγο πριν την λήξη του ματς δεν δόθηκε πέναλτι στους Χανιώτες για τράβηγμα και αντικανονικό μαρκάρισμα του Μπαρτολίνι σε Καρυπίδη. Επίσης υπήρξε σωτήριο διώξιμο Ρούσσου πριν η μπάλα φτάσει σε Γιακουμάκη που έβγαινε μόνος του από το γύρισμα του Ντεβέσα!
Ο MVP: Ο Μουνάφο. Δεν σκόραρε αλλά έκανε όλα τα υπόλοιπα! Εξαιρετικός ενώ... έσβησε τον Λεοζίνιο.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Θετικός και με γκολ ο Κυριακίδης, πάλεψε ο Σαραμαντάς και ενώ μεγάλη προσπάθεια έκαναν οι Μανούσος, Μενδρινός και Ντεβέσα. Γκολάρα από τον Αποστολόπουλο.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Παίκτες από τους οποίους περίμενε πολλά ο Ηρακλής, όπως ο Λεοζίνιο έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό.
Η ΓΚΑΦΑ: Τραγική η έξοδος του Σωτηρίου στο 1-1. Επίσης κάκιστος όλος ο τρόπος αντίδρασης του Γηραιου την στιγμή του 0-1.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Υπάρχουν κάποια... ατοπήματα στον πειθαρχικό έλεγχο και τα φάουλ. Εάν είχε μπει το γκολ του Γιακουμάκη στο χαμένο τετ α τετ στην έναρξη του β' μέρους που ήταν σε θέση οφσάιντ θα γράφαμε άλλα τώρα... Ο Πλατανιάς έχει ζητήσει 2η κίτρινη και αποβολή του Σαραμαντά προς το τέλος του ματς για φάουλ του Στάθη και πολύ λίγο μετά πέναλτι για αντικανονικό μαρκάρισμα σε Καρυπίδη. Για την φάση του πέναλτι έχει δίκιο καθώς ο Μπαρτολίνι αγκαλιάζει τον Καρυπίδη και τον ρίχνει κάτω.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Πλατανιάς είχε το πάνω χέρι στο α' μέρος, έκανε το 0-1 αλλά δεν διαχείριστηκε μέτά σωστά το ματς. Ισοφαρίστηκε από λάθος του Σωτηρίου και κατόπιν τούτου έχασε ευκαιρίες για το 1-2. Ο Ηρακλής που ήταν κάκιστος στο 1ο 45λεπτο, βελτίωσε αισθητά την εικόνα του στην επανάληψη. Εάν κάποιος πάντως άξιζε τη νίκη αυτός ήταν ο Πλατανιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα