Ο ένας πιο αντιΟλυμπιακός έβαλε τον άλλον…

Ο ένας πιο αντιΟλυμπιακός έβαλε τον άλλον…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου και τη…σιωπή που ακολούθησε.

Καμία έκπληξη για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Ο πιο αντιΟλυμπιακός αρχιδιαιτητής των 20 τελευταίων ετών, βάσει και του παρελθόντος του, ο Μπίκας, όρισε τον σύγχρονο πιο αντιΟλυμπιακό Έλληνα διαιτητή, το Σιδηρόπουλο, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και γνωστά παναθηναϊκά φρονήματα.

Μαζί κι ο Μακεδόνας επόπτης Λάζαρος Δημητριάδης, που ήταν κι αυτός τις προάλλες στο Καραϊσκάκη, στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Ούτε αυτός, ούτε ο Σιδηρόπουλος, ούτε ο Ευθυμιάδης, δεν είχαν δει την μπουνιά του Πατίτο στον Φιγκέϊρας. Ο ίδιος επόπτης δεν είχε δει και την επίθεση-οφσάϊντ της ΑΕΚ στο α΄ ημίχρονο.

Τον Μπίκα τον θυμάμαι ως διαιτητή από τα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού. Όποτε τα σφύριζε, έχανε ο Ολυμπιακός στην Τούμπα. Μόνο τότε έχανε ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, με Μπίκα διαιτητή.

Παρεμπιπτόντως, είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που ορίζεται ο ίδιος διαιτητής να παίζει δύο σερί ντέρμπι της ίδιας ομάδας, στο ίδιο γήπεδο, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Όμως, ποιος ασχολείται τώρα με αυτά…

Αλλωστε, το πιο ωραίο είναι άλλο: Θυμάστε ποτέ τέτοια άκρα του τάφου σιωπή από σύσσωμο τον Τύπο μετά από ορισμό διαιτητή σε ντέρμπι; Από εκεί που τα πύρινα άρθρα στο διαδίκτυο και τα καυτά πρωτοσέλιδα διαδέχονταν το ένα το άλλο, τώρα δεν υπάρχει τίποτα! Πάλι καλά που μπήκε και η είδηση αυτή καθ΄ εαυτή, ότι ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος, ειδάλλως δεν θα το είχαμε καν καταλάβει! Βλέπετε η…εξυγίανση είναι τώρα ευχαριστημένη, οπότε δεν ακούγεται κιχ.

Όπως και για τους άλλους ορισμούς το ίδιο πράγμα, κανένα σχόλιο. Σαν να μην ορίστηκαν καν, ο Μάνταλος στην ΑΕΚ κι ο Κύζας στον ΠΑΟΚ.

Εξάλλου, τι να έλεγε κανείς; Ότι ο Μάνταλος τελευταία φορά που έπαιξε ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έδωσε δύο πέναλτι και δύο αποβολές υπέρ της, με τον ΠΑΣ; Η, ότι τελευταία φορά που έπαιξε ο Κύζας ΠΑΟΚ, δηλαδή πριν 15 ημέρες (!!!), ήταν 100-0 κόντρα στον Ηρακλή, φτάνοντας στο σημείο στο τέλος του ματς να γίνει ρεζίλι;…

Τους «πέτυχε» ο Μπίκας τους ορισμούς!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.