Μπεργκ: «Πονάω όταν περπατάω»

Μπεργκ: «Πονάω όταν περπατάω»

Μπεργκ: «Πονάω όταν περπατάω»

Για τον τραυματισμό που του στερεί την συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μίλησε σε συμπατριώτες του ο Μάρκους Μπεργκ.

Η «κληρονομιά» που άφησε στον Παναθηναϊκό η ήττα από την Σταντάρ Λιέγης την Πέμπτη, δεν περιορίζεται απλά στον διαφαινόμενο αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League.

Οι ενοχλήσεις που ένιωθε πριν την έναρξη του αγώνα ο Μάρκους Μπεργκ αποδείχθηκαν θλάση, με αποτέλεσμα ο Σουηδός επιθετικός να δει από την τηλεόραση το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς θα χρειαστεί να απουσιάσει για περίπου 15 ημέρες από την ενεργό δράση...

Για την περιπέτειά του αυτή λοιπόν, ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού φέτος, μίλησε στην ιστοσελίδα «SVT», με τα λεγόμενά του να δείχνουν την ανησυχία που τον διακατέχει...

«Έχω αγχωθεί. Νιώθω πόνο όταν περπατάω. Έχω πληροφορηθεί ότι χρειάζεται χρόνος. Δεν μπορεί κάποιος να αγωνιστεί τόσο σύντομα μετά από έναν μυϊκό τραυματισμό», τόνισε αρχικά.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχουν ελπίδες να δώσει το παρών στο Φάληρο, απάντησε: «Θα χρειαστεί ένα θαύμα για να μπορέσω να παίξω την Κυριακή». 

Best of internet