Χουλτ: «Έχασα μέρος της εκρηκτικότητάς μου»

Χουλτ: «Έχασα μέρος της εκρηκτικότητάς μου»

Χαρούμενος στον Παναθηναϊκό, δηλώνει ο Χουλτ, που μίλησε για τους τραυματισμούς που είχε και πως επηρέασαν την καριέρα του. 

Χουλτ: «Έχασα μέρος της εκρηκτικότητάς μου»

Τους λόγους που επέλεξε να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, αποκάλυψε σε Σουηδικά Μέσα ο Χουλτ, με τον μπακ του Παναθηναϊκού να μιλάει και για τους τραυματισμούς που επηρέασαν την καριέρα του. 

«Υπάρχουν τρεις κύριοι μύες στο πίσω μέρος του μηρού. Έχω τραυματιστεί και ο ένας μυς είναι πιο λεπτός, σαν κλωστή, και δεν θα επανακτήσει τον όγκο του, σε αντίθεση με τους άλλους δύο μύες. Έχω χάσει ένα μέρος της εκρηκτικότητάς μου, αυτό που χρειάζομαι περισσότερο εάν ήθελα να αγωνιστώ ως εξτρέμ».

Για το πως χειρίστηκε τους τραυματισμούς του: "Έχω επανακάμψει μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς μου και έχω μία καλή καριέρα. Μας αρέσει η ζωή στην Ελλάδα. Δεν θέλω να μεμψιμοιρώ για προβλήματα. Νομίζω πως έχω γίνει αισιόδοξος".

Για το πώς αποδέχθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού: "Είχα μία συζήτηση με τον προπονητή, Αντρέα Στραματσόνι, για το πως σκεφτόταν να με αξιοποιήσει. Με ήθελε ως αριστερό μπακ και αυτό ήταν ένα στοιχείο που με έπεισε να δεχτώ την πρόταση του".

Για τη θέση του στην εθνική ομάδα: "Είναι γεγονός ότι δεν έχω σταθερή θέση. Όταν ο Παναθηναϊκός παίζει 4-4-2, αγωνίζομαι ως αριστερός μπακ. Όταν παίζει 3-5-2, αναλαμβάνω όλη την αριστερή πτέρυγα. Είναι θέσεις που ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει πολλές επιλογές".

 

Best of internet