Ντα Κόστα: «Ενδιαφέρον από Γαλλία αλλά δεν θέλω να φύγω»

Ντα Κόστα: «Ενδιαφέρον από Γαλλία αλλά δεν θέλω να φύγω»

Δημήτρης Τομαράς
Ντα Κόστα: «Ενδιαφέρον από Γαλλία αλλά δεν θέλω να φύγω»

bet365

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ στην Αφρική τόνισε πως έχουν ασχοληθεί μαζί του ομάδες από την Γαλλία αλλά τόνισε πως θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό.
Ο έμπειρος στόπερ τόνισε πως «γαλλικές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για μένα αλλά αυτό το ενδιαφέρον δεν έγινε συγκεκριμένο για πολλούς λόγους. Αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω την πιθανότητα να ξαναπαίξω στη Γαλλία.
Δεν είμαι διατεθειμένος να φύγω από τον Ολυμπιακό. Παίζω σε μια μεγάλη ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα η ποιότητα ζωής είναι καλή και έχω πολύ καλό συμβόλαιο. Το μόνο πρόβλημα είναι η βία των οπαδών. Στην Ελλάδα είναι μερικές φορές λίγο... βαρύ να ζεις.
Κλήθηκα στην Εθνική Γαλλίας όταν ήμουν 16 ετών. Έπαιξα 20 ματς με τις Ελπίδες της Πορτογαλίας και συμμετείχα στο Euro. Κλήθηκα και στην ανδρών, χωρίς όμως να παίξω ούτε λεπτό. Έγινα διεθνής με το Μαρόκο το 2014 και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα