Η αποστολή και η πιθανή 11άδα του Λεβαδειακού

Δημήτρης Τομαράς
Η αποστολή και η πιθανή 11άδα του Λεβαδειακού

bet365

Ο Ράτκτο Ντόστανιτς ανακοίνωσε αποστολή του Λεβαδειακού για τον αγώνα με την Ξάνθη. Ποιά είναι η πιθανή βασική ενδεκάδα των Βοιωτών.
Με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε ο Λεβαδειακός την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Ξάνθη. Αμέσως μετά ο Ράτκο Ντόστανιτς ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Namasco, Μοσχονάς, Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Μάγκας, Milhazes, Μουλόπουλος, Ouon, Τόπι, Mendy, Μαχαίρας, Γιακουμάκης, Μάντζιος, Belghazouani, Βασιλείου, Zezinio, Καλτσάς, Toni Silva, Coulibaly και Karaboue.
Ως προς το πιθανό βασικό σχήμα ο Ναμάσκο θα είναι κίπερ, στην άμυνα οι Μουλόπουλος - Μεντί, Ουόν - Μιλιάζες, κέντρο με Μαχαίρα και Κουλιμπαλί, δεκάρι ο Ζεζίνιο, στα δύο άκρα της επίθεσης οι Σίλβα και Γιακουμάκης και φορ ο Μάντζιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα