Σεμπά: «Νίκη στο ντέρμπι για τον κόσμο μας»! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Σεμπά: «Νίκη στο ντέρμπι για τον κόσμο μας»! (vid)

bet365

Ο Σεμπά έθεσε ως στόχο τη νίκη στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό προκειμένου ο Ολυμπιακός να δώσει χαρά στον κόσμο του, που θα γεμίσει το γήπεδο.
Ο Σεμπά είπε στην κάμερα του καναλιού του Ολυμπιακού για:
Το γκολ του με Αστανά και το 1-1: Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω σήμερα. Επίσης χαρούμενος και για την εικόνα της ομάδας μας. Πιστεύω πως παίξαμε πολύ καλά. Ίσως και να αξίζαμε και κάτι παραπάνω. Νομίζω πως μπορούσαμε να είχαμε φύγει με τη νίκη. Όπως και να έχει συγχαίρω τους συμπαίκτες μου.
Το ντέρμπι με Παναθηναϊκό: Γνωρίζουμε πως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο καλά προετοιμασμένοι γίνεται. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας.
Το μήνυμά του προς τον κόσμο του Ολυμπιακού: Γνωρίζουμε πως θα έχουμε την στήριξή τους, όπως πάντα την έχουμε. Ξέρουμε ότι την Κυριακή θα πάρουμε δύναμη από τον κόσμο μας. Θέλουμε να κερδίσουμε για να τους κάνουμε χαρούμενους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα