Οργή στη Σταντάρ Λιέγης για την χρήση βίας από την αστυνομία! (photos)

Οργή στη Σταντάρ Λιέγης για την χρήση βίας από την αστυνομία! (photos)

Οργή στη Σταντάρ Λιέγης για την χρήση βίας από την αστυνομία! (photos)

bet365

Ο πρόεδρος της Σταντάρ Λιέγης, Μπρούνο Βενάνζι χαρακτήρισε απαράδεκτη την στάση των δυνάμεων των ΜΑΤ που ξυλοκόπησαν οπαδούς της Σταντάρ Λιέγης, τονίζοντας πως ο βελγικός σύλλογος θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα του.

Για εικόνες ντροπής κάνουν λόγο στη Σταντάρ Λιέγης θεωρώντας πως η ελληνική αστυνομία εξάντλησε την αυστηρότητα της, στους οπαδούς του βελγικού συλλόγου.

Στην ανάπαυλα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, τα πνεύματα άναψαν όταν οπαδοί του Παναθηναϊκού απέσπασαν κασκόλ της Σταντάρ Λιέγης με συνέπεια οι Βέλγοι να αντιδράσουν.

Για τουλάχιστον τρία λεπτά παρενέβησαν άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να επιβάλλουν την τάξη ξυλοκόπησαν Βέλγους οπαδούς.

Ο πρόεδρος της Σταντάρ Λιέγης, Μπρούνο Βενάνζι εγκατέλειψε την θέση του και κινήθηκε στο σημείο που βρίσκονταν οι οπαδοί των «κόκκινων» προκειμένου να τους καθησυχάσει.

Λίγες ώρες αργότερα, ο «ισχυρός άνδρας» της Σταντάρ Λιέγης προανήγγειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, την διαμαρτυρία της ομάδας του στην UEFA, αλλά και προσφυγή στη δικαιοσύνη.

«Η στάση των δυνάμεων ασφαλείας ήταν απαράδεκτη. Θα κάνω χρήση όλων των απαραίτητων μέτρων προκειμένου να απονεμηθεί δικαιοσύνη», έγραψε ο Βενάνζι.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα