Καρεμπέ: «Φιλοξενία ευρωπαϊκού επιπέδου σε Παναθηναϊκό»

Δημήτρης Τομαράς
Καρεμπέ: «Φιλοξενία ευρωπαϊκού επιπέδου σε Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι αναφέρθηκε στο ματς στην Αστανά και το ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Ο Καρεμπέ είπε στη NOVA:
Για το ματς με την Αστανά: «Νομίζω ότι αξίζαμε ίσως τη νίκη. Ήταν δύσκολο, γιατί σκόραραν και προηγήθηκαν, αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε και προσπαθήσαμε για τη νίκη. Και οι δύο ομάδες άξιζαν την ισοπαλία. Φυσικά θέλαμε κάτι καλύτερο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να το σεβαστούμε».
Για το ντέρμπι: «Σίγουρα ο προπονητής κατάφερε να κάνει rotation και οι βασικοί θα επιστρέψουν. Ελπίζω ότι θα είναι φρέσκοι και έτοιμοι να κάνουν μία καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, γιατί φυσικά ο στόχος είναι ο τίτλος. Δείχνουμε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον μεγάλο αντίπαλό μας, ο οποίος έχει καλούς και ταλαντούχους παίκτες. Πρέπει να δείξουμε φιλοξενία επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Ο κόσμος πρέπει να είναι στο πλευρό μας, να μας υποστηρίξει και να φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό σαν να ήταν ευρωπαϊκό παιχνίδι. Να έχουμε μία φιλοξενία ευρωπαϊκού επιπέδου. Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν συμπεριφορές που θα δυσκολέψουν το παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα