Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας την Τετάρτη

Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας την Τετάρτη

Με πολλά και σημαντικά θέματα επί τάπητος, όπως η συζήτηση του νέου σχεδίου νόμου όπου και θα βγουν οι θέσεις του Συνεταιρισμού, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη ΔΣ της Λίγκας.

Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας την Τετάρτη

Εκτός από το νέο νόμο που ακόμα θυμίζουμε είναι σε διαβούλευση, στην Σούπερ Λίγκα θα συζητήσουν την καταβολή αμοιβής στον Δημήτρη Σαραϊδάρη, ενώ το πιο σημαντικό από όλα είναι πως θα υπάρξει σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης προκειμένου να τροποποιηθεί το καταστατικό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 09/11/2016 στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. αναφορικά με το διορισμό και τη λειτουργία Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής στην ΕΠΟ.

2. Επιλογή Διευθύνοντος Συμβούλου – Σύγκληση Γενικής Συνέλευσης περί τροποποίησης του καταστατικού του Συνεταιρισμού.

3. Θέσεις του Συνεταιρισμού περί του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Περί Ερασιτεχνικού και Επαγγελματικού Αθλητισμού».

4. Σχέσεις με Forthnet.

5. Καταβολή αμοιβής στον κύριο Δημήτριο Σαραϊδάρη για παρασχεθείσες υπηρεσίες του.

6. Λήψη απόφασης περί αντικατάστασης ή μη διορισθέντος από το συνεταιρισμό εκπροσώπου στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

7. Διάφορα».

Best of internet