Οι υποψήφιοι για τον κορυφαίο της FIFA

Κώστας Ζάλιαρης
Οι υποψήφιοι για τον κορυφαίο της FIFA

bet365

Έχοντας... αποσχιστεί από το France Football, η FIFA διοργανώνει πλέον τα δικά της βραβεία και ανακοίνωσε τους υποψήφιους για το βραβείο του κορυφαίου για το 2016.

Από φέτος, η «Χρυσή Μπάλα» ή «Ballon d'Or» θα διοργανώνεται αποκλειστικά από το France Football, ενώ η Παγκόσμια Ομοσπονδία θεσπίζει τα δικά της βραβεία, με την ονομασία «The Best FIFA Football Awards».

Στα νέα βραβεία, ο κόσμος θα μπορεί να συμμετέχει ελεύθερα μέσω ψηφοφορίας!

Η γνώμη του κοινού θα μετρά μάλιστα κατά 25% στην τελική επιλογή, με το άλλο 25% να ανήκει στους εκπροσώπους του Τύπου και το 50% στους προπονητές και τους αρχηγούς των 211 εθνικών ομάδων.

Η εκδήλωση για τους κορυφαίους του 2016 θα διεξαχθεί στις 9 Ιανουαρίου του νέου έτους στη Ζυρίχη.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η FIFA γνωστοποίησε τους υποψήφιους για το βραβείο του κορυφαίου, με την ψηφοφορία να κλείνει στις 22 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά:

Κουν Αγουέρο (Αργεντινή/Μαν. Σίτι), Γκάρεθ Μπέιλ (Ουαλία/Ρεάλ), Τζίτζι Μπουφόν (Ιταλία/Γιουβέντους), Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία/Ρεάλ), Κέβιν Ντε Μπρόινε (Βέλγιο/Μαν. Σίτι), Αντουάν Γκριεζμάν (Γαλλία/Ατλέτικο), Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Σουηδία/Παρί-Μαν. Γιουνάιτεντ), Αντρές Ινιέστα (Ισπανία/Μπαρτσελόνα), Ενγκολό Καντέ (Γαλλία/Λέστερ-Τσέλσι), Τόνι Κρόος (Γερμανία/Ρεάλ Μαδρίτης), Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Πολωνία/Μπάγερν), Ριγιάντ Μαχρέζ (Αλγερία/Λέστερ), Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή/Μπαρτσελόνα), Λούκα Μόντριτς (Κροατία/Ρεάλ), Μάνουελ Νόιερ (Γερμανία/Μπάγερν), Νεϊμάρ (Βραζιλία/Μπαρτσελόνα), Μεσούτ Εζίλ (Γερμανία/Άρσεναλ), Ντιμίτρι Παγέ (Γαλλία/Γουέστ Χαμ), Πολ Πογκμπά (Γαλλία/Γιουβέντους-Μαν. Γιουνάιτεντ), Σέρχιο Ράμος (Ισπανία/Ρεάλ Μαδρίτης), Αλέξις Σάντσες (Χιλή/Άρσεναλ), Λουίς Σουάρες (Ουρουγουάη/Μπαρτσελόνα), Τζέιμι Βάρντι (Αγγλία/Λέστερ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα