«Μάχη δύο κόσμων, δώστε τα όλα για τη νίκη»

Νίκος Αθανασίου
«Μάχη δύο κόσμων, δώστε τα όλα για τη νίκη»

bet365

Να πορώσει τους παίκτες του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με μία συναισθηματική ομιλία, επιχείρησε ο Αντρέα Στραματσόνι.

Όταν το κενό που υπάρχει μεταξύ δύο σημαντικών αγώνων, όπως είναι αυτό με την Σταντάρ Λιέγης και τον Ολυμπιακό, είναι τόσο μικρό, το πρώτο που κοιτάζουν όλοι είναι η ψυχολογία των παικτών.

Δύο μέρες πριν από τον μεγαλύτερο αγώνα της χρονιάς, δεν χωράνε κατσάδες... Για αυτό και ο Αντρέα Στραματσόνι, επιχείρησε το πρωί της Παρασκευής να τσιτώσει την ψυχολογία των παικτών του, με μία πορωτική ομιλία...

«Την Κυριακή έχουμε μάχη. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το ματς. Για τον κόσμο μας. Την Κυριακή είναι η σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων, δεν είναι ένα απλό παιχνίδι», τους είπε μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχνικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα