Aσέβεια στην ιστορία του, συνεχίζονται το κλατάρισμα και οι θλάσεις!

Aσέβεια στην ιστορία του, συνεχίζονται το κλατάρισμα και οι θλάσεις!

Aσέβεια στην ιστορία του, συνεχίζονται το κλατάρισμα και οι θλάσεις!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την νύχτα ντροπής του Παναθηναϊκού και την ήττα με 3-0 από την Σταντάρ Λιέγης, αλλά και το συνεχιζόμενο κλατάρισμα στο δεύτερο ημίχρονο και τις θλάσεις, που σπάνε τα ρεκόρ

Σε νύχτα ντροπής για την ευρωπαϊκή του ιστορία εξελίχθηκε το παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης για τον Παναθηναϊκό. Ένα παιχνίδι , που από πριν ήταν δύσκολο με τόσες απουσίες, αλλά από ένα σημείο και μετά εξελίχθηκε σε εφιάλτη και σε ασέβεια , όσων είναι στον σύλλογο αυτή την στιγμή, στην φανέλα και την ιστορία του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιζε με την Μπαρτσελόνα, από την οποία έχασε με 0-3 πριν μερικά χρόνια στο ΟΑΚΑ, ούτε με τον μεγάλο Αγιαξ, που το 1996 είχε χάσει και πάλι με 0-3 στο ΟΑΚΑ. Από την Σταντάρ Λιέγης έχασε με 3-0 και με κάτω τα χέρια από ένα σημείο και μετά . Από την Σταντάρ , που στο Βέλγιο χάνει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο , αλλά ήρθε στην Λεωφόρο και …έκανε πλάκα.

Είχα πει πριν το ματς , ότι το παιχνίδι θα κριθεί στην ψυχή. Λίγο στην αρχή υπήρχε αυτό, αλλά μετά τις δύο ευκαιρίες του Κουλιμπαλί και του Μπέργκ ο Παναθηναϊκός …έσβησε από ευκαιρίες. Εκανε άλλες δύο με τον Εμποκού στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό ήταν όλο.

Ενδιάμεσα είχε φύγει με τράβηγμα από το γήπεδο ο Μπέργκ(στο 30) και από τότε άρχισε η ομάδα να μοιάζει χαμένη στο γήπεδο. Όταν δε ήρθε και το 0-1 στο 61, όλα τέλειωσαν. Ολοκληρώθηκε η ζημιά με την ανόητη κόκκινη του Εμποκού, που άφησε την ομάδα με 10 παίκτες και χάλασε την εικόνα , που είχε δείξει στο γήπεδο.

Για χθες υπάρχει η δικαιολογία των πολλών απουσιών στην μεσαία γραμμή(η ομάδα ήταν κομμένη στα δύο), αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα ανεξάρτητα με τις απουσίες, που συνεχίζονται και χειροτερεύουν, όσο περνάει ο καιρός. Η ομάδα κλατάρει σε όλα τα δεύτερα ημίχρονα, όπως και χθες. Παίκτες, όπως ο Λουντ, που τρέχουν για 90 λεπτά τώρα δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους μετά από το 60-65.

Αν η ομάδα μέχρι τότε έχει προηγηθεί μπορεί και με καλή άμυνα να πάρει τη νίκη, αλλά μπορεί και να ισοφαριστεί και να χάσει το ματς. Αν μέχρι τότε χάνει, τότε κινδυνεύει να πάθει, ότι χθες και να φάει και τρία γκολ στην έδρα της , από μία μέτρια ευρωπαϊκή ομάδα, όπως είναι η Σταντάρ Λιέγης.

Η ιστορία με τις θλάσεις πάει να σπάσει κάθε ρεκόρ. Χθες την έπαθε ο Μπέργκ. Ελάχιστοι είναι οι παίκτες, που στην διάρκεια των πρώτων μηνών της σεζόν δεν έχουν υποστεί μυικούς τραυματισμούς. Και είμαστε ακόμα στον Νοέμβριο….

Τα προβλήματα αυτά γίνονται όλο και πιο έντονα και μαζί με τα άσχημα αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει ένα πολύ βαρύ κλίμα για όλους στην ομάδα. Ο κόσμος απαιτεί νίκη την Κυριακή επί του Ολυμπιακού, για να απαλύνει τον πόνο του μετά και την χθεσινή ήττα-ντροπή. Το κακό είναι, ότι ο Παναθηναϊκός με πολύ καλύτερο ρόστερ φέτος κινδυνεύει να φθάσει εκεί, που ήταν πέρυσι τέτοια εποχή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.