Ίβιτς: «Πλέον δεν εξαρτάται από εμάς» (vid)

Ίβιτς: «Πλέον δεν εξαρτάται από εμάς» (vid)

bet365

Μπορεί να τόνισε πως η ομάδα του δεν θα καταθέσει τα όπλα, ωστόσο ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς δεν έκρυψε πως η πρόκριση πλέον δεν εξαρτάται από τους Θεσσαλονικείς.

Ο Σέρβος προπονητής μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής:

Για το που αποδίδει την ήττα: «Μέχρι την φάση του γκολ δεν μας απείλησε η Καραμπάχ. Πιστεύω ότι είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις. Στο δεύτερο μέχρι το γκολ είχαμε την κατοχή, γνωρίζαμε ότι έχουν καλές κόντρα επιθέσεις και προσπαθήσαμε να το αποτρέψουμε αυτό. Σε μια φάση αργήσαμε να κάνουμε επιστροφές και να κάνουμε το επαγγελματικό φαουλ.

Για το αν έχει ελπίδες ο ΠΑΟΚ: «Έχουμε ελπίδες, είναι άλλοι έξι βαθμοί αλλά δεν εξαρτάται από εμάς τώρα. Οσο έχουμε ελπίδες θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα πράγματα».

Για το αν η ομάδα δεν είχε το πάθος για τέτοιο σημαντικό παιχνίδι: «Η ομάδα έδειξε πάθος, προσπάθησε. Δεν μπορώ να πω για κανέναν ότι ήταν αδιάφορος. Οι παίκτες προσπάθησαν, στο τελευταίο 20λεπτο φάνηκε ότι υπήρχε αρκετή κούραση, είχαμε την Κυριακή και δύσκολο παιχνίδι. Αρκετοί παίκτες δεν έχανε δυνάμεις. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάτι. Σε αυτό το τρόπο παιχνιδιού που επιλέξαμε να κάνουμε, υπήρχαν αρκετοί χώροι για τις κόντρες επιθέσεις της Καραμπάχ. Κάναμε και γρήγορες επιστροφές, προσπαθήσαμε να σταματήσουμε άμεσα τον αντίπαλο. Φάνηκε μετά το γκολ ότι οι παίκτες μου προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, τους δώσαμε αρκετό χώρο και δημιουργήσαμε και άλλες φάσεις. Δεν μπορώ να πω ότι δεν ήθελαν αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν τον τρομάζει ότι από τον μήνα Νοέμβριο, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να βγει εκτός στόχων: «Tο πρωτάθλημα μόλις έχει ξεκινήσει, παίξαμε λίγες αγωνιστικές και έχουμε δρόμο μπροστά μας. Το επόμενο παιχνίδι είναι σε τρεις ημέρες, πρέπει να ξεκουραστούν οι παίκτες τώρα και να πάμε να πάρουμε τη νίκη μέσα στον Πανιώνιο που είναι δύσκολος αντίπαλος. Αν με τρομάζει; Κοιτάξτε, εμείς είμαστε εδώ να προσπαθήσουμε να δίνουμε το100%. Αυτό κάνουμε, κάποιες φορές το πετύχαμε, κάποιες όχι, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Δεν μπορώ να πω ότι με τρομάζει και στο επόμενο παιχνίδι ο στόχος είναι να κερδίσουμε. Θα δώσουμε ότι μπορούμε και να βγάλουμε όσο πιο δυνατή ομάδα μπορεί να σταθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για τη δυσκολία του ΠΑΟΚ να βγάλει φάσεις στους αγώνες με την ΑΕΚ και την Καραμπάγκ: «Προσπαθούν να μας διαβάζουν κι εμείς το κάνουμε για τον αντίπαλο. Το αν δε βγαίνουν οι στημένες φάσεις πάντα είναι λογικό. Και σήμερα βγήκαν κάποια στημένα. Δεν προσπαθούμε όμως μόνο από εκεί. Σήμερα είχαμε 1-2 φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και στο ντέρμπι κάναμε συνολικά 5-6 φάσεις. Δεν είναι νορμάλ να έχεις 20-25 φάσεις όπως στα πρώτα παιχνίδια, σε κάποια από τα οποία δεν ήμασταν και τόσο αποτελεσματικοί. Το περιμέναμε να έρθει αυτό και ξέρουμε ότι πρέπει και από τις δύο φάσεις να βάλεις γκολ».

Για το αν αισθάνεται ότι ο ΠΑΟΚ γίνεται προβλέψιμος και αν θεωρεί ότι λείπουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και παίκτες με προσωπικότητα: «Εμείς πρέπει να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάνουμε. Θα παλέψουμε να το κάνουμε. Μέχρι τον Ιανουάριο έχουμε δύο μήνες και τώρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται με τους παίκτες που έχουμε».

Γιατί δεν αγωνίστηκε ο Μαλεζάς: «Ο Μαλεζάς έχει τρία ενενηντάλεπτα τελευταία. Με Ολυμπιακό, Λάρισα και ΑΕΚ. Έχω τέσσερις καλούς αμυντικούς και έδωσα σήμερα την ευκαιρία να ξεκινήσουν οι άλλοι δύο. Ο Τζαβέλλας προερχόταν από τραυματισμό, αλλά προπονείται κανονικά. Και ο Βαρέλα το ίδιο, όπως και ο Κρέσπο. Στα τόσα παιχνίδια πρέπει να αλλάζεις τους παίκτες γιατί βγαίνει η κούραση, κάτι που φαινόταν σε άλλους παίκτες μας σήμερα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα