ΓΓΑ: «Η Νέα Δημοκρατία το στήριγμα της παράγκας»!

Δημήτρης Τομαράς
ΓΓΑ: «Η Νέα Δημοκρατία το στήριγμα της παράγκας»!

bet365

Η ΓΓΑ έβγαλε διαρροή - απάντηση μετά από τοποθέτηση της Άννας Καραμανλή εκ μέρους της ΝΔ για τους χειρισμούς του Υφυπουργείου σε σχέση με το ποδόσφαιρο.
Η διαρροή - απάντηση σχετικά με τη δήλωση της βουλευτού της ΝΔ, Άννας Καραμανλή:
Η κρυπτόμενη επί μία ολόκληρη μέρα, ενεφανίσθη την 10η βραδυνή για να επιβεβαιώσει ότι η Νέα Δημοκρατία ήταν το αυθεντικό στήριγμα της παράγκας στο ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνουμε την ανησυχία της και δικαιολογούμε την αγωνία του κόμματός της μπροστά στις κατακλυσμιαίες εξελίξεις. Τώρα κατανοούμε γιατί επί 20 χρόνια, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, δεν μπορούσαν να πετύχουν αυτό που πέτυχε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε 20 μήνες.
Αναλυτικά η δήλωση της υπεύθυνης του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Β' Αθηνών:
«Ο κ. Κοντονής, με μία κατεπείγουσα τροπολογία, κατά την προσφιλή τακτική του - σε άσχετο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ναυτιλίας - επιχειρεί να νομιμοποιήσει τη διορισμένη από την FIFA Επιτροπή Εξομάλυνσης. Μία τροπολογία, η συμβατότητα της οποίας με το Σύνταγμα αμφισβητείται έντονα.
Ο κ. Κοντονής έχει βαρύτατες ευθύνες για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το success story που περιγράφει δεν συμβαδίζει με το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο μπήκε σε επιτροπεία.
Οι προτεραιότητές του, όμως, προφανώς ήταν άλλες. Έπρεπε να παζαρέψει τη σύνθεση της Επιτροπής Εξομάλυνσης, η οποία έχει έντονη τη σφραγίδα του. Με τον ορισμό ως επικεφαλής του κ. Γιάννη Δρόσου, ενός προσώπου με μηδενική παρουσία στο χώρο του αθλητισμού, στενού συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος εντελώς συμπτωματικά είχε γνωμοδοτήσει και υπέρ του νόμου Παππά. Αλλά και με τον ορισμό του μέχρι χθες διευθυντή του σε θέση εξωτερικού συμβούλου της επιτροπής.
Ο κ. Φιλιππούσης, μετά την Ομοσπονδία Ποδηλασίας, αναλαμβάνει τοποτηρητής του Υφυπουργού Αθλητισμού και στο ποδόσφαιρο. Κι όμως: Ο κ. Κοντονής, που δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα, έχει το θράσος να μιλά για πολιτικούς προστάτες.
Η Νέα Δημοκρατία είναι ξεκάθαρα και αδιαπραγμάτευτα υπέρ της εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το ελληνικό ποδόσφαιρό δεν χρειάζεται ούτε παλιούς ούτε νέους προστάτες. Και κυρίως δεν χρειάζεται ”γιαλαντζί” εξυγιαντές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα