Ανακοίνωση της Original για όλα!

Ανακοίνωση της Original για όλα!

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ πήρε θέση για το θέμα του γηπέδου και τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, τονίζοντας πως έχει μεταφέρει η ίδια τους προβληματισμούς της στη διοίκηση χωρίς να καταστρέφει το κλίμα στο γήπεδο.  

Ανακοίνωση της Original για όλα!

Ξεκινώντας, η ανακοίνωση αναφέρεται στα όσα ανέφερε ο σύνδεσμος της Πάτρας για το θέμα του γηπεδικού. «Επιτέλους μετά από 13 χρόνια προσμονής το όνειρο κάθε ΑΕΚτζη γίνεται πραγματικότητα . Η λύση για το γήπεδο βρέθηκε, την έδωσαν τα παιδιά από την Πάτρα. Όλοι λοιπόν από αύριο, ο καθένας με τον γκασμά του, την αξίνα του και το ζεμπίλι του για να σηκώσουμε το γήπεδο που θα στεγάσει τα όνειρά μας. Βέβαια τα παιδιά από την Πάτρα ξέχασαν μέσα από την καυστική ανακοίνωσή τους  να ενημερώσουν τον κόσμο της ΑΕΚ πως όλα είναι έτοιμα πριν αρχίσουμε το σκάψιμο. ΟΛΑ ! Και οι οικοδομικές άδειες, και οι υψομετρικές, και το ΟΚ του Δήμου μα προπάντων έτοιμα και καμια 80αρια εκατομμύρια», αναφέρει χαρακτηριστικά στο ξεκίνημα, αναφέροντας και τους... άλλους υποστηρικτές που βρήκαν οι απόψεις αυτές. 

Στη συνέχεια, η Original ξεκαθαρίζει πως ήταν, είναι και θα παραμείνει οικογένεια, με βάση την αγνή αγάπη για την ΑΕΚ, προσθέτοντας ότι: «Ο οποιοσδήποτε λειτουργεί αυτοβούλως αυτομάτως  δεν ανήκει σε αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που τη σύμπνοια και το δέσιμό της την αναγνωρίζουν ακόμα και οι εχθροί της».

 «Η ORIGINAL  νιώθει και αισθάνεται όπως ο κάθε ΑΕΚτζης πάνω στη Γη : θα περίμενε πολλά περισσότερα στο αγωνιστικό κομμάτι και ένα γήπεδο ήδη να έχει αρχίσει να χτίζεται. Γνωρίζει πολύ καλά πως ο Μελισσανίδης θα μπορούσε να έχει κάνει πολλά περισσότερα για να βλέπουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει . Ούτε η άθλια ροζ φανέλα της αρέσει, ούτε το τηλεφώνημα του Μανωλά στον Βρέτζο, ούτε η ομάδα του Κετσπάγια , ούτε τα λίγα λεφτά που έχουν ξοδευτεί στις μεταγραφές  με  αποτέλεσμα να βλέπουμε μια μέτρια ομάδα να γίνεται έρμαιο», προσθέτει και τονίζει ότι «Όλους αυτούς τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες η ORIGINAL  21 τις έχει μεταφέρει εκεί που πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει χωρίς τυμπανοκρουσίες,  χωρίς να καταστρέφει το κλίμα στο γήπεδο διχάζοντας τους ΑΕΚτζηδες στους μεν και στους δε».

Κλεινοντας, κάνει αναφορά στην Ερασιτεχνική και σε εκείνους που κόπτονται χωρίς να την έχουν ενισχύσει ποτέ.

Best of internet