Στόιλοφ: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά μπορούσαμε και να χάσουμε»

Στόιλοφ: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά μπορούσαμε και να χάσουμε»

Ο Στάνιμιρ Στόιλοφ τόνισε πως ο Ολυμπιακός του φάνηκε πιο έτοιμος και καλύτερος από την ομάδα του σε ένα ματς που μπορούσε η Αστανά να κερδίσει αλλά και να χάσει.

Στόιλοφ: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά μπορούσαμε και να χάσουμε»
Ο Στόιλοφ είπε για:
 
Την αναμέτρηση: Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Και οι 2 ομάδες ήθελαν τη νίκη. Είχαμε στιγμές για το παραπάνω γκολ. Νομίζω πως ο Ολυμπιακός μου φάνηκε πιο έτοιμος, λίγο πιο δυνατός από εμάς και πιο καλός. Δεν είναι κακό το 1-1. Μπορούσαμε να χάσουμε αλλά μπορούσαμε και τη νίκη. Η Αστανά φέτος είχε πολλά ματς μαζεμένα σε Καζακστάν και Ευρώπη.
Το γεγονός πως η Αστανά έχει να χάσει 11 ματς στην έδρα της: Είναι πολύ σημαντικό το να ξέρουν όλοι το πόσοι δυνατοί είμαστε στην έδρα μας. Ίσως κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα. Σήμερα εκτός από τις φάσεις που είχαμε, μας δόθηκε η δυνατότητα να δούμε και κάποιους παίκτες που δεν έχουν τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής.
Το γκολ του Ολυμπιακού: Ναι έγινε λάθος. Ήταν λανθασμένες οι τοποθετήσεις μας. Ο Σίτοβ ήταν ο τελευταίος που ίσως μπορούσε να προλάβει και να σώσει την κατάσταση. Για μένα είναι και δίκαιο το 1-1 γιατί και ο Ολυμπιακός είχε φάσεις.
Τις διαφορές με Ολυμπιακό: Εμείς παίζουμε 10 μήνες. Η σεζόν στην Ελλάδα τώρα αρχίζει. Έχει 2 μήνες που άρχισαν. Ο Ολυμπιακός πιάνει σιγά σιγά την τοπ φόρμα του. Εμείς είμαστε κουρασμένοι. Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση.
Τον Μπεϊσεμπέκοβ: Νομίζω ότι πήγε καλά. Ακόμα και ένα λάθος να έκανε είναι δική μου η ευθύνη. Δεν είχαμε άλλες επιλογές. Ήταν και αυτός κουρασμένος.

Best of internet