Οι 18 του Αστέρα για το ματς με τον ΠΑΣ

Gazzetta team
Οι 18 του Αστέρα για το ματς με τον ΠΑΣ

bet365

Το Σάββατο ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενείται από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος γνωστοποίησε τους 18 παίκτες που θα έχει μαζί του στο ματς αυτό.

Με τον Αστέρα να έχει χάσει σημαντικό έδαφος, ο εκτός έδρας αγώνας του Σαββάτου με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα θεωρείται και είναι σημαντικός. Ο Δημήτρης Ελευεθρόπουλος θα έχει μαζί του 18 παίκτες, τους οποίους γνωστοποίησε σήμερα. Οι Αρκάδες θα ταξιδέψουν το απόγευμα της Πέμπτης για την πόλη της Ηπείρου και την αποστολή αποτελούν οι: Κοσίτσκι, Ντοναρούμα, Σεφίλ, Γιαννούλης, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος, Ιγκόρ, Ντούντου, Μάσα, Φερνάντες, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Φαρινά, Δημούτσος, Καλτσάς, Κώτσιρας, Χαμντανί, Ιωαννίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα