Η λογική στον Αστέρα για τις μεταγραφές του Γενάρη!

Η λογική στον Αστέρα για τις μεταγραφές του Γενάρη!

bet365

Σκοπός των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης είναι να δυναμώσουν το ρόστερ! Δεν πρόκειται όμως να κινηθούν για παίκτες που απλά θα αποτελέσουν «ακόμη μια μεταγραφή».

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Αστέρας Τρίπολης κινήθηκε στην αγορά, δημιουργώντας εντυπώσεις με μεταγραφές όπως αυτές των Τσουκαλά, Καλτσά και Ντοναρούμα! Πήρε από τον Ολυμπιακό τον Μπέρτο, έφερε στην Τρίπολη τον Γκοντό από την Φιορεντίνα και προσπάθησε να καλύψει τις αδυναμίες του με «δυνατές» προσθήκες.

Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες αδυναμίες σε άμυνα και επίθεση. Και εκεί κοιτάζουν ήδη οι διοικούντες την ομάδα να κινηθούν. Ένα σέντερ φορ και ένα στόπερ είναι στις άμεσες προτεραιότητες αλλά δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και ένα εξτρέμ στην περίπτωση που βρεθεί κάτι αξιόλογο.

Βέβαια, ακόμη και για τις περιπτώσεις των κεντρικού αμυντικού και επιθετικού, δεν πρόκειται να γίνει κίνηση, απλά για να πουν στον κόσμο «πήραμε παίκτες». Η λογική αυτή έχει τελειώσει στην ομάδα. Το απέδειξε και το καλοκαίρι, μιας και όλες οι μεταγραφές έγιναν κάτω από συγκεκριμένα λογικάή άσχετα αν κάποιες έχουν βγει και κάποιες άλλες πάλι όχι τόσο.

Σας θυμίζουμε ότι στο gazzetta.gr μάθατε πως ο 26χρονος Αλφρέδο Μεχία θεωρείται κλεισμένος, κάτι που για την ώρα διαψεύδεται από την Τρίπολη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα