Μαραντόνα στις κόρες του: «Χωρίς τον μπαμπά δεν θα είχατε όλα αυτά»

Gazzetta team
Μαραντόνα στις κόρες του: «Χωρίς τον μπαμπά δεν θα είχατε όλα αυτά»

bet365

Ο Ντιέγο Μαραντόνα δεν δίστασε να εκφράσει δημοσίως την πίκρα του, που οι κόρες του Ντάλμα και Τζιανίνα δεν παραβρέθηκαν στα γενέθλιά του.

Στις 30/10 ο Μαραντόνα γιόρτασε τα 56α γενέθλιά του. Στα πλευρό του τα τρία του παιδιά κι η όμορφη σύντροφός του. Όχι όμως οι κόρες του κι ο εγγονός του. Αυτό τον πόνεσε, τον πίκρανε και δεν δίστασε να το πει δημοσίως.

Συγκεκριμένα έγραψε ο Μαραντόνα στο λογαριασμό του στο facebook:

«Εγώ έστειλα έξι εισιτήρια, για τα πέντε παιδιά μου και τον εγγονό μου. Ήρθαν η Χάνα και ο Ντιεγίτο. Τα άλλα τρία εισιτήρια ήταν για την Ντάλμα, την Τζιανίνα και τον Μπένγιαμιν. Πέρασα φανταστικά στα γενέθλιά μου, αλλά θα περίμενα έστω ένα μήνυμα μέσω whats app ή ένα βίντεο όσων δεν ήρθαν. Δεν το έλαβα ποτέ. Δεν είμαι λυπημένος. Δεν είμαι καλά επειδή αυτό δεν τον κάνεις ούτε στον πατέρα σου ούτε στον παππού σου, όσα προβλήματα κι αν έχουμε.

Και να μην γράφουν στο Twitter για να τα βλέπει ο κόσμος. Να γράψουν σε εμένα, προσωπικά. Η Τζιανίνα με έχει μπλοκάρει στο κινητό της και με την Ντάλμα είχα μια έντονη συνομιλία.

Να θυμούνται ότι όλα άρχισαν επειδή ο μπαμπάς τους έπαιζε μπάλα. Χωρίς την μπάλα σήμερα δεν θα είχαν τίποτα, όπως δεν είχα κι εγώ όταν ήμουν μικρός. Γι' αυτό με πονά πολύ. Είμαι, όμως, ευτυχισμένος. Παρά το γεγονός ότι αυτοί ευχαριστήθηκαν που δεν ήρθαν στα γενέθλιά μου, τους αγαπώ. Και αγαπώ και τον Μπέντζαμιν. Σίγουρα αυτός θα ήθελε να χαιρετήσει τον παππού του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα