Ο Λέο κέρδισε τον Φακούντο…

Ο Λέο κέρδισε τον Φακούντο…

Gazzetta team
Ο Λέο κέρδισε τον Φακούντο…

bet365

Ο Λέο Μάτος ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο, ότι θα κέρδιζε τον τίτλο του «Fans’ Man of the Match» της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Η αγάπη του κόσμου και για τον Περέιρα.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός κέρδισε για λίγους ψήφους τον Αργεντινό επιθετικό, που αναδεικνύεται σε αγαπημένο πρόσωπο της κερκίδας και στα λίγα λεπτά συμμετοχής του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ κατάφερε να κοντράρει τον «χρυσό» σκόρερ του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γράφει στο paokfc.gr:

«Ήταν μία σκληρή μάχη 95 λεπτών που έμελλε να κριθεί στις τελευταίες στιγμές της. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σκοράρει στο φινάλε και να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο κόντρα στην ΑΕΚ και να την πιάσει στον πίνακα της βαθμολογίας, διατηρώντας παράλληλα την απόσταση από την κορυφή.

Άνθρωπος της τελευταίας στιγμής ο Λέο Μάτος . Ο Βραζιλιάνος άσος ήταν αυτός που λύτρωσε τον Δικέφαλο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων παίρνοντας την κεφαλιά πάσα του Μαλεζά , μετά την σέντρα του Πέρειρα και εκτελώντας από κοντά τον Ανέστη.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας σφράγισε με το γκολ του μία εξαιρετική και γεμάτη εμφάνιση, με αμυντική συνέπεια και προσήλωση αλλά και σημαντική συμβολή στον επιθετικό τομέα, καθώς πέρα από το τέρμα του, αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα της ΑΕΚ με τις πλαγιοκοπήσεις του.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match o Μάτος κατάφερε να πάρει μία άνετη πρωτιά. Συγκέντρωσε το 49,45% των ψήφων του κοινού του paokfc.gr και άφησε στην δεύτερη θέση τον Φακούντο Περέιρα, ο οποίος μπορεί να πέρασε σαν αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα, αλλά η παρουσία του ήταν κομβική για την νίκη.

Πριμ 5% στην Sportingbet για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής στο Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Καραμπάγκ.

Ο Βραζιλιάνος άσος χρίζεται για δεύτερη φορά ως πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα από τους φίλους της ομάδας, μετά το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας και διεκδικεί επίσης και το βραβείο του πολυτιμότερο παίκτη του Οκτωβρίου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα