Γι' αυτό έμεινε στην εξέδρα ο Ομπαμεγιάνγκ

Γι' αυτό έμεινε στην εξέδρα ο Ομπαμεγιάνγκ

Κώστας Ζάλιαρης
Γι' αυτό έμεινε στην εξέδρα ο Ομπαμεγιάνγκ

bet365

Η παραβίαση εσωτερικού κανονισμού και το ταξίδι – αστραπή που έκανε στην Ιταλία για να... δώσει το «παρών» σε πάρτι, οδήγησαν τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην εξέδρα, στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι Βεστφαλοί επικράτησαν 1-0 των Πορτογάλων, με τον Γκαμπονέζο φορ να παρακολουθεί την αναμέτρηση με πολιτικά και... καπελάκι, από την εξέδρα, από τη στιγμή που έμεινε εκτός αποστολής με απόφαση που πάρθηκε μια μέρα πριν από το παιχνίδι.

Όπως ανέφερε ο Τόμας Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου μετά από το ματς, «επρόκειτο για εσωτερικό ζήτημα και δεν πρόκειται να σχολιάσουμε τίποτα επί του θέματος. Μονάχα ότι ήταν δύσκολο χωρίς εκείνον και ότι θα επιστρέψει στο επόμενο ματς...».

Η φημολογία που είχε αναπτυχθεί, ήθελε τον Ομπαμεγιάνγκ να έχει τιμωρηθεί λόγω έλλειψης σεβασμού σε team meeting, όταν και χρησιμοποιούσε συνεχώς το κινητό του, όμως, η αλήθεια φαίνεται ότι κρύβεται σε... ταξίδι – αστραπή στο Βαρέζε της Ιταλίας, όπου και έδωσε το «παρών» σε πάρτι γνωστών του, τη Δευτέρα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα