Με ψυχή για την πρώτη νίκη και για να πληρώσει τα... σπασμένα!

Με ψυχή για την πρώτη νίκη και για να πληρώσει τα... σπασμένα!

Με ψυχή για την πρώτη νίκη και για να πληρώσει τα... σπασμένα!

Ο Τάσος Νικολογιάννης λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με την Σταντάρ γράφει για την ανάγκη να κάνει την πρώτη του νίκη σε όμιλο ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη μετά από τέσσερα χρόνια και να βγάλει από το μυαλό του για 90 λεπτά το ντέρμπι της Κυριακής.

Όταν έχεις μπροστά σου ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να μην έχεις εκεί το μυαλό σου όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό είμαι σίγουρος ότι συμβαίνει και με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τους φίλους του. Εύχομαι και ελπίζω για τους παίκτες, που θα αγωνιστούν σήμερα και τον Στραματσόνι, που θα είναι στην εξέδρα, για 90 λεπτά να βγάλουν από το μυαλό τους το ντέρμπι και να αφοσιωθούν στο πως θα πάρουν τη νίκη με την Σταντάρ.

Σήμερα η ομάδα είναι αποδεκατισμένη , παίζει ουσιαστικά χωρίς χαφ και από την άλλη η Σταντάρ είναι σε κακό φεγγάρι, αλλά ψάχνει μία νίκη, για να πάρει τα πάνω της . Αλλά είναι πολλά  για τον Παναθηναϊκό τέσσερα χρόνια χωρίς νίκη σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει μάθει αλλιώς σε ευρωπαϊκές επιτυχίες και του κακοφαίνεται, που η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει σιγήσει στην Ευρώπη. Είναι και το άλλο. Αυτή η Σταντάρ , όποτε την παίζουμε μας κλείνει το σπίτι. Καιρός είναι να πληρώσει τα σπασμένα , για τους δύο αποκλεισμούς μας .

Το σημερινό παιχνίδι πιστεύω, ότι θα κριθεί περισσότερο στην ψυχή και λιγότερο στην τακτική. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, άρα θα κοιτάξουν λίγο περισσότερο την επίθεσή από τη άμυνά τους. Ο Παναθηναϊκός θα κατέβει με 11αδα, που ίσως να μην ξαναδούμε ποτέ ξανά φέτος. Αυτοί, που θα παίξουν , πρέπει να μπουν στο γήπεδο αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο και να μείνουν ζωντανοί στην μάχη της πρόκρισης. Να παίξουν και για τον κόσμο, που θα πάει στο γήπεδο, για τον κόσμο που τους στηρίζει τόσα χρόνια και μετά την λήξη να ασχοληθούν με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός - Σταντάρ με επιστροφή αν ο Λέτο σκοράρει στην αναμέτρηση.

Μην ξεχνάμε, ότι η Σταντάρ στο πρώτο παιχνίδι είχε μειώσει με ένα ανύπαρκτο πέναλτι και ο Παναθηναϊκός έχασε μία νίκη μέσα από τα χέρια του. Είναι δεδομένο, ότι η ομάδα θα κάνει ευκαιρίες στην άμυνα της Σταντάρ , που έχει τρομερές αδυναμίες. Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει η ομάδα, όταν οι Βέλγοι είναι στην επίθεση και βρίσκουν χώρους, όπου είναι πολύ επικίνδυνοι με αυτόν τον Μπελφοντίλ, όπως έγραψα πριν από το πρώτο ματς να είναι όλα τα λεφτά  και να κάνει όλο το παιχνίδι της ομάδας του.

Αντε πάμε γερά και τα λέμε μετά το ματς.

Best of internet