Ολυμπιακός: Ετοιμος για... μάχη στο κρύο!

Ολυμπιακός: Ετοιμος για... μάχη στο κρύο!

Ολυμπιακός: Ετοιμος για... μάχη στο κρύο!

bet365

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Αστανά (18:00, OTESPORT 2) όπου θέλει να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του από τους ομίλους του Europa League!

Ετοιμος για ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης είναι ο Ολυμπιακός, όπου αντιμετωπίζει την Αστανά, με το θερμόμετρο να είναι κάτω από το μηδέν.

Στο συνθετικό γήπεδο της «Αστάνα Αρένα», ο Μπέντο κι οι παίκτες του είναι έτοιμοι να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους στείλει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με την ψυχολογία στο ζενίθ.

Με τους Μάριν, Σιόβα, Φορτούνη, Ντα Κόστα και Μιλιβόγεβιτς να μην έχουν ταξιδέψει στο Καζακστάν, ο Πορτογάλος δεν αλλάζει τακτική και σε σύστημα 4-2-3-1 αναμένεται να παρατάξει τους: Λεάλι στο τέρμα και τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Βιάνα και Ρέτσι στην άμυνα.

Ρομαό και Μπουχαλάκης θα είναι το δίδυμο στον άξονα κι ο Μάρτινς θα βρίσκεται πίσω από τον Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος θα έχει στα... φτερά τους γνωστούς Ελιουνούσι και Σεμπά.

Από την άλλη, ο Σνάνιμιρ Στόιλοφ, εν υπολογίζει στους Κάνιας, Ιμπραΐμι και Νουργκάλιεφ. Οπότε στο 3-5-2 του θα ξεκινήσει τους Έριτς στο τέρμα και Λογκβονένκο, Άνιτσιτς και Μάλι στην άμυνα. Σόμκο, Μουζικόβ, Ντεσπότοβιτς, Μακσίμοβιτς και Μπεϊσεμπέκοφ θα είναι στο κέντρο με τους Καμπανάγκα και Τουμάσι να είναι στην επίθεση.

Η Αστάνα, μόνο εύκολο εμπόδιο δεν πρέπει να θεωρείται στην έδρα της μιας και για την Ευρώπη δεν την έχουν κερδίσει ομάδες όπως οι Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπανφίκα, ενώ φέτος εκεί ηττήθηκε η Ζαλγκίρις κι η Σέλτικ πήρε ισοπαλία (1-1).

Oι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Αστάνα - Ολυμπιακός.

Η ΜΚπάτε Μπορίσοφ αργότερα έφυγε με την ήττα 2-0, ενώ για τον δεύτερο όμιλο του Europa League, η Γιουνγκ Μπόις κατάφερε και της απέσπασε την ισοπαλία (0-0).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα