Μπερμπάτοφ: «Θέλω να επιστρέψω στην Πρέμιερ Λιγκ» (vid)

Μπερμπάτοφ: «Θέλω να επιστρέψω στην Πρέμιερ Λιγκ» (vid)

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, μετά το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ, συνεχίζει να περιμένει την επόμενη πρόταση. «Το ποδόσφαιρο δεν τελείωσε για μένα», δήλωσε ο Βούλγαρος στο BBC.

Ο πρώην επιθετικός του «Δικεφάλου», έξι μήνες μετά την αποχώρησή του από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, ήταν το βράδυ της Τετάρτης στο Γουέμπλεϊ και παρακολούθησε την αναμέτρηση, Τότεναμ – Μπάγιερ Λεβερκούζεν, για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο πρώην ομάδες του «Μίτκο» βρέθηκαν αντιμέτωπες, οι Γερμανοί επικράτησαν με 1-0, αλλά ο ίδιος τράβηξε τα βλέμματα στην εξέδρα των επισήμων.

«Είμαι ελεύθερος και περιμένω την κατάλληλη πρόταση. Όταν θα έρθει η ώρα θα αποφασίσω. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει και στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν ηλικίες, είτε μπορείς να αγωνιστείς, είτε δεν μπορείς. Νομίζω ότι υπάρχει ακόμη χώρος για μένα στο ποδόσφαιρο», είπε απαντώντας ζωντανά σε ερωτήσεις ακροατών του BBC και στην εκπομπή «Match of the Day», ο 35χρονος φορ.

«Το θετικό είναι ότι είμαι ελεύθερος και ελπίζω σύντομα να τελειώσει αυτό. Θέλω να παίξω όσο περισσότερο μπορώ. Μέχρι τα 40 μου, άλλωστε δείτε ο Φραντσέσκο Τότι ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός», εξήγησε ο Βούλγαρος πρώην άσος του ΠΑΟΚ, που ξέρει τι ακριβώς μπορεί να προσφέρει σε μια ομάδα σ’ αυτή την ηλικία. «Σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου ξέρω ποιος είμαι. - Θα παίξω ευχαρίστως για μια ομάδα όπου θα θέλουν να χρησιμοποιούν την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου. Μπορώ να βοηθήσω τους νέους παίκτες να αναπτυχθούν και να κάνουμε την ομάδα ισχυρότερη Στο τέλος όλο αυτό θα γίνει για να βοηθήσω το παιχνίδι της ομάδας», τόνισε.

Μετά το χωρισμό του με τον ΠΑΟΚ ο Μπερμπάτοφ είναι χωρίς ομάδα. Όταν ρωτήθηκε αν επιθυμία του είναι να παίξει και πάλι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο εξήγησε ότι από πρώην συμπαίκτες του έχει ακούσει μόνο καλά πράγματα για τον «Special one». «Ποτέ δεν ξέρεις», πρόσθεσε ο Βούλγαρος, που απορρίπτει το ενδεχόμενο να παίξει ποδόσφαιρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, λόγω της οικογένειας του, προτιμώντας μια πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα.

«Για μένα η καλύτερη επιλογή θα είναι να έρθει μια πρόταση από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ακόμη δεν ξέρω τι θα γίνει…».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα