Οριστικά εκτός ο Χουλτ και αποστολή... ανάγκης!

Οριστικά εκτός ο Χουλτ και αποστολή... ανάγκης!

Οριστικά εκτός ο Χουλτ και αποστολή... ανάγκης!

Ολοκλήρωσε εν μέσω αρκετών προβλημάτων την προετοιμασία του για την Σταντάρ ο Παναθηναϊκός. Οριστικά εκτός ο Χουλτ και αρκετοί νεαροί στην αποστολή. «Μπήκαν» Ζέκα και Λεντέσμα, κάνοντας μέρος της προπόνησης.  

Με πέντε ποδοσφαιριστές από την δεύτερη λίστα που έχει δηλώσει στην UEFA ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε αποστολή για τον αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης
 
Χωρίς έξτρα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με την ομάδα της Λιέγης στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έπαιξαν «κορόιδο» και στη συνέχεια έπαιξαν διπλό με περιορισμούς. Στο πρώτο μέρος της προπόνησης συμμετείχαν οι Ζέκα, Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες, Ρέις, Π. Βλαχοδήμος ενώ ο Χουλτ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Σάμπα έκανε γυμναστήριο και ο Στάικος απουσίασε. Ο Χουλτ φυσικά μένει οριστικά εκτός.
 
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που απαρτίζεται από τους: Στιλ, Κοτσόλη, Ξενόπουλο, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Μαρινάκη, Μέστο, Μολέντο, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Ρινάλντι, Μίγγο, Αγγελόπουλο και Χατζηγιοβάννη.
 
Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΓΙΑ ΣΤΑΝΤΑΡ
Μία πιθανή 11άδα για τον Παναθηναϊκό είναι με Στιλ, Μέστο, Μολέδο, Ιβανόφ, Χουχούμη, Κουτρουμπή, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ιμπάρμπο, Εμποκού και Μπεργκ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Μίγγος και σε περίπτωση που πάρει φανέλα βασικού, στον πάγκο θα μείνει ο Μέστο και δεξί μπακ θα πάει ο Κουλιμπαλί.

Best of internet