«Θα κρεμάσω τα γάντια μου με την Αναγέννηση στα μεγάλα σαλόνια»

Gazzetta team
«Θα κρεμάσω τα γάντια μου με την Αναγέννηση στα μεγάλα σαλόνια»

bet365

Στην ΕΡΑ Σπορ μίλησε ο Δημήτρης Κουτσόπουλος, για το παιχνίδι της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον τον Άρη και την καριέρα του.

«Πάντα χαίρομαι για τον αδερφό μου Βαγγέλη που έπαιξε σε ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, ΑΠΟΕΛ και τώρα στα 36 του, στον Ατρόμητο Παλαμά. Υπήρχε ένας ωραίος ανταγωνισμός μεταξύ μας με πολύ αγάπη απόρροια της καθοδήγησης του πατέρα μας», τόνισε αρχικά στην εκπομπή «Πρώτη Σελίδα» ο έμπειρος τερματοφύλακας.

Για το ότι είναι μεγαλύτερος ηλικιακά από τον τωρινό προπονητή του: «Είναι κάτι που έχει να κάνει καθαρά με τον επαγγελματισμό του ποδοσφαιριστή. Ό,τι ηλικία και αν έχει ο προπονητής σου, οφείλεις να τον σέβεσαι το ίδιο και να κάνεις ότι σου ζητάει. Ο προπονητής μας κ. Μάγγος, είναι μεν νεαρός, αλλά σοβαρός και φιλόδοξος».

Για τη καριέρα του: «Όντως έχω παίξει τρεις φορές στον Πανηλειακό και τρεις στην Αναγέννηση. Είμαι ευχαριστημένος από τα βήματα και τις επιλογές που έχω κάνει στη καριέρα μου. Σίγουρα θα ήθελα να αγωνιστώ σε μια μεγαλύτερη ομάδα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου μένει και παράπονο. Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στην Αναγέννηση, όταν την ανεβάσουμε στα μεγάλα σαλόνια. Η Αναγέννηση είναι κάτι διαφορετικό, κάτι σπουδαίο».

Για το πόσο σκοπεύει να παίζει ακόμα: «Είμαι χρόνια επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και γνωρίζω πολύ καλά τη θέση μου. Ξέρω καλά τη προπόνηση που πρέπει να κάνω και σε συνδυασμό με τη ζωή που κάνω είναι αυτά που με κρατάνε σε καλή κατάσταση ακόμα. Μέχρι να ανεβάσουμε την Αναγέννηση θα παίζω».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Όλοι στην ομάδα γνωρίζαμε ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο κόσμος έδωσε βροντερό παρόν και σίγουρα καταλαβαίνουμε ότι ο κάθε φίλος της ομάδας, είτε είναι μακρινό, είτε κοντινό όνειρο, θέλει να δει την Αναγέννηση στην Α’ Εθνική. Η Αναγέννηση έχασε την ευκαιρία να κερδίσει το παιχνίδι και δεν «σκόνταψε» ο Άρης στην Καρδίτσα. Δεν σημαίνει επειδή ο Άρης έχει υψηλά συμβόλαια παικτών, ότι θα κερδίζει εύκολα τα παιχνίδια. Παρόλα αυτά, πιστεύω και εύχομαι να επιστρέψει ο Άρης στην πρώτη κατηγορία».

Για την Football League: «Φέτος, όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και η κατηγορία πολύ δύσκολη. Στην Β’ Εθνική, εδώ και μια πενταετία υπάρχουν πολλά οικονομικά προβλήματα και χαμηλά συμβόλαια. Όσα λεφτά και να αμείβεται όμως ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, πρέπει να τα δίνει όλα για την ομάδα του και να κάνει το καλύτερο δυνατό».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα