Η Παναχαϊκή γυρίζει «σπίτι της» και το γιορτάζει! (pic)

Η Παναχαϊκή γυρίζει «σπίτι της» και το γιορτάζει! (pic)

Χαρακτήρα... πάρτι θα έχει το Κυριακάτικο παιχνίδι της Παναχαϊκής με το Λουτράκι! Ο Αχαϊκός σύλλογος γυρίζει στην φυσική του έδρα, στο γήπεδο της Αγυιάς και καλεί τους πάντες να το γιορτάσουν!

Η Παναχαϊκή γυρίζει «σπίτι της» και το γιορτάζει! (pic)

Μετά από 3.5 χρόνια... επιστροφή στο σπίτι! Η Παναχαϊκή αφού περιπλανήθηκε αρκετά πλέον γυρίζει στην φυσική της έδρας και εκεί θέλει να ξαναζήσει σπουδαίες στιγμές του παρελθόντος. Ήδη εδώ και αρκετούς μήνες με μπροστάρη τον Κώστα Κατσουράνη, η «Παναχαϊκή Συμμαχία»... τρέχει ένα μοντέλο διοίκησης με μοναδικό στόχο ο ιστορικός σύλλογος της Πάτρας να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία από την οποία απουσιάζει πολλά χρόνια!

Ήδη μετά από 7 αγωνιστικές στον 3ο όμιλο της Γ΄εθνικής, η Παναχαϊκή είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Football League!

Την Κυριακή, για την 8η αγωνιστική, οι Πατρινοί υποδέχονται τον ΠΑΟ Λουτρακίου σε ένα ιδιαίτερο ματς καθώς θα διεξαχθεί στο ιστορικό γήπεδο της Αγυιάς! Έτσι πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει και το συναισθηματικό. Ήδη με κάθε τρόπο, η «Παναχαϊκή Συμμαχία» επικοινωνεί αυτή την... επιστροφή στο σπίτι και καλεί τους χιλιάδες φίλους της ομάδας να είναι εκεί! Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: η ανακοίνωση της Παναχαϊκής Συμμαχίας:

«Μετά από 3,5 ολόκληρα χρόνια και με τη σφραγίδα της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ε.Π.Ο. που μας εφτασε πριν από λίγα λεπτά, επιστρέφουμε οριστικά στο σπίτι μας. Στο ιστορικό Στάδιο Αγυιάς!
Αυτή τη φορά γυρίζουμε για να μείνουμε! Για πάντα… Εκεί που οι θρύλοι έγραψαν κάποτε ιστορία. Εκεί που γονάτισαν ποδοσφαιρικοί γίγαντες…
 
Επιστρέφουμε με περίσσεια συγκίνηση εκεί που μεγαλώσαμε! Εκεί που οι πατεράδες μας, μας πήραν πρώτη φορά από το χέρι και μας διηγήθηκαν όμορφες ποδοσφαιρικές ιστορίες. Εκεί που ζήσαμε τα όμορφα, τα υπέροχα, τα μοναδικά.
Επιστρέφουμε εκεί που υποδεχτήκαμε το ΄73 τη Τβέντε. Εκεί που ο Δαβουρλής, ο Μιχαλόπουλος, ο Στραβοπόδης, ο Λεβεντάκος, ο Ρήγας, ο Σιδερης και τόσοι άλλοι συμπλήρωσαν τα ποδοσφαιρικά λευκώματα των παιδικών μας χρόνων με όμορφες ιστορίες…
 
Η Μεγάλη Επιστροφή έχει πια τη δική της αφετηρία. Το γήπεδο μας. Το Στάδιο της Αγυιάς. Εκεί θα ζήσουμε ξανά τα ωραία. Τα καλύτερα που έρχονται.
Το τραγούδι στα χείλη των χιλιάδων οπαδών μας είναι τόσο όμορφο και πιο επίκαιρο παρά ποτέ… "Μέσα στην Αγυιά δεν περνάει κανείς"».

Best of internet