Ντεσπότοβιτς: «Δεν χάνουμε στην έδρα μας»

Ντεσπότοβιτς: «Δεν χάνουμε στην έδρα μας»

Ντεσπότοβιτς: «Δεν χάνουμε στην έδρα μας»

bet365

Ο... killer της Αστάνα, Ντεσπότοβιτς χαρακτήρισε πλεονέκτημα την απουσία του Μιλιβόγιεβιτς, ενώ έστειλε «απειλητικό» μήνυμα στον Ολυμπιακό.

Ο Τζόρτζε Ντεσπότοβιτς θα πάρει στις πλάτες του τη γραμμή κρούσης της Αστάνα και φιλοδοξεί να βρει δίχτυα. Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε για τη δύσκολη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό κι εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως θα απουσιάσει ο Μιλιβόγιεβιτς από το ματς. «Είναι πολύ δύσκολη η αποστολή μας, το διαπιστώσαμε και στην Ελλάδα, όπου ο Ολυμπιακός πέτυχε μια μεγάλη νίκη. Ωστόσο, αύριο παίζουμε στην έδρα μας, είμαστε πεισμωμένοι και θέλουμε να αποδείξουμε στον κόσμο μας τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Στην έδρα μας έχουμε να χάσουμε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κι ελπίζω να συνεχίσουμε το σερί. Ξέρουμε τι λάθη κάνουμε εκτός και είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να τα περιορίσουμε» τόνισε ο Ντεσπότοβιτς.

Αλλωστε, η Αστάνα μετρά μόλις δυο ήττες στα 15 τελευταία ευρωπαϊκά της ματς, ενώ η τελευταία απώλεια ήταν το 2014 από τη Βιγιαρεάλ. Ο Ντεσπότοβιτς στάθηκε και στην απουσία του συμπατριώτη του, Μιλιβόγιεβιτς «Είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την ομάδα μου, αφού είναι εξαιρετικός παίκτες. Θα κάνουμε τα πάντα αύριο για να κάνουμε τους οπαδούς μας χαρούμενους»

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα