Καρεμπέ: «Νίκη με Αστανά για αυτοπεποίθηση στο ντέρμπι»

Δημήτρης Τομαράς
Καρεμπέ: «Νίκη με Αστανά για αυτοπεποίθηση στο ντέρμπι»

bet365

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έδωσε το σύνθημα της νίκης για τον Ολυμπιακό με Αστανά, καθώς θεωρεί πως θα αποτελέσει τόνωση ηθικού και αυτοπεποίθηση με Παναθηναϊκό.
Ο Καρεμπέ μίλησε στο Sports.kz για:
Τον Ολυμπιακό και την πορεία του στην Ευρώπη: Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να περάσουμε τους ομίλους στο Γιουρόπα. Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς με την Αστανά. Το ξέρουμε γιατί παίζει καλά στο γήπεδό της και το να πάρουμε το τρίποντο εκεί θα είναι δύσκολο.
Το ντέρμπι με Παναθηναϊκό: Όχι κοιτάξτε είναι άλλα ματς και άλλες διοργανώσεις. Φυσικά και θα προετοιμαστούμε πολύ καλά και σοβαρά για τον Παναθηναϊκό αλλά αύριο παίζουμε με την Αστανά και θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό το να πάρουμε τη νίκη διότι θα μας τονώσει την ψυχολογία και θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό. Και γενικά αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Την ίδια στιγμή παραμένει στόχος μας να πάρουμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.
Τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει από Αστανά: Φυσικά θυμάμαι τους επιθετικούς της, Τουμάσι και Καπανάγκα. Στην Αστανά υπάρχουν αρκετοί γρήγοροι παίκτες τους οποίους θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Επίσης υπάρχει και το συνθετικό χόρτο, στο οποίο δεν είμαστε μαθημένοι. Αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει.
Το Καζακστάν: Έχω επισκεφθεί το Καζακστάν μετά από πρόσκληση του προέδρου της χώρας. Το 2007 στα εγκάνια μίας αθλητικής εγκατάστασης. Ναι η πρωτεύουσα έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια. Έχει εντυπωσιακές ομορφές. Ξέρω πως υπάρχουν και αλλαγές σε σχέση με την πόλη Αλμάτι και την Αστανά και πως η Αστανά είναι πια η πρωτευόυσα και όχι το Αλμάτι.
Τις πιθανότητες νίκες: Έχουμε μπροστά μας ένα δυνατό και ενδιαφέρον ματς. Θα έλεγα ένα 50 - 50 για νίκη.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα