Γιάνκοβιτς: «Τελικός για εμάς, ήρθαμε για την νίκη»

Γιάνκοβιτς: «Τελικός για εμάς, ήρθαμε για την νίκη»

Νίκος Αθανασίου
Γιάνκοβιτς: «Τελικός για εμάς, ήρθαμε για την νίκη»

bet365

Ο τεχνικός της Σταντάρ Λιέγης, Αλεξάνταρ Γιάνκοβιτς, στάθηκε στο πόσο σημαντική είναι η νίκη για την ομάδα του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου:

Ποια είναι τα τελευταία νέα σχετικά με την ομάδα;

«Όσοι είναι εδώ είναι καλά και αποτελεί απόδειξη πως πάνε καλύτερα. Μετά την προπόνηση θα δούμε σε ποια θέση μπορούν να παίξουν». Αποτελεί αυτό το ματς τελικό; «Βέβαια. Εμείς θα ψάξουμε τα σημεία τα κατάλληλα για να νικήσουμε. Είναι πρόκληση για εμάς, όπως και για τον Παναθηναϊκό. Προσβλέπω σε έναν καλό αγώνα με ένταση».

Γνωρίζετε για τις απουσίες του Παναθηναϊκού;

«Αυτή η ερώτηση είναι για τον αντίπαλο προπονητή. Εμείς δεν θα αλλάξουμε το παιχνίδι μας. Ο Παναθηναϊκός ήταν επιθετικός στο πρώτο ματς αλλά εμείς ανατρέψαμε το αρχικό 0-2. Οι παίκτες μου πιστεύω θα βγάλουν αντίδραση μετά το ματς με την Οστάνδη. Έχουμε κίνητρο για τους βαθμούς. Ξέρουμε πως θα παίξει ο Παναθηναϊκός και εμείς είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει. Ήρθαμε εδώ για την νίκη».

Μετά τον πρώτο αγώνα ο Παναθηναϊκός μίλησε για την διαιτησία. Σας ανησυχεί αυτό ενόψει του αυριανού αγώνα;

«Δεν πρέπει να σκεφτούμε τι κάνει ο άλλος. Μόνο τον εαυτό μας. Είναι θέματα που πρέπει να διορθώσουμε. Εμείς θα κάνουμε αυτοί που πρέπει και οι διαιτητές το καθήκον τους».

Θα πείτε κάτι ιδιαίτερο στους παίκτες;

«Ο αγώνας με την Οστάνδη ήταν μια καταστροφή. Με τον Παναθηναϊκό μετά το πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε πρόβλημα. Το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν μια κακή αντίδραση αλλά στην συνέχεια ανατρέψαμε την κατάσταση. Στο πρωτάθλημα υπήρχαν κακές εμφανίσεις αλλά θα τα καταφέρουμε. Θα είμαστε πιο προσεκτικοί. Ότι και να πεις στους παίκτες, αν υπάρχει έλλειψη προσοχής τα πράγματα θα είναι αρνητικά».

Λαϊφης: «Ζεστή ατμόσφαιρα αλλά εμείς την δουλειά μας»

Ο Κωνσταντίνος Λαϊφης εκπροσώπησε τους παίκτες της Σταντάρ. Μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως: «Δεν σημαίνει κάτι για εμένα που ως παίκτης του Ολυμπιακού θα παίξω εδώ. Δεν το βλέπω έτσι. Είπα στους συμπαίκτες μου πως η ατμόσφαιρα θα είναι ζεστή, καυτή αλλά εμείς ήρθαμε εδώ για να κάνουμε την δουλειά μας και να παίξουμε για την νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα