Ο βασικός προβληματισμός Μπέντο για Αστανά (vid & pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ο βασικός προβληματισμός Μπέντο για Αστανά (vid & pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο Καζακστάν ενόψει Αστανά με τον Πάουλο Μπέντο να προβληματίζεται κυρίως για την στελέχωση του άξονα.
Όπως έχουμε γράψει από χθες μία πιθανή 11άδα για τον Ολυμπιακό με Αστανά είναι με Λεάλι κίπερ, Μποτία και Βιάνα τα δύο στόπερ και Ρέτσο στο ένα άκρο της άμυνας για να πάει ο Φιγκέιρας στο άλλο.
Υπάρχει μία πιθανότητα για βασικό τον Ομάρ ωστόσο ο Μπέντο το σκέφτεται λόγω του συνθετικού χόρτου στην Αστανά, που μπορεί να τον επιβαρύνει καθώς τον θέλει για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό. Ο Μπέντο ακόμα και στην τελευταία χρονικά προπόνηση των Πειραιωτών προβληματιζόταν για το κέντρο. Μία εκδοχή είναι με Καμπιάσο - Ρομαό και Τσόρι, ωστόσο οι τελευταίες πηγές θέλουν δεδομένα τον Μάρτινς βασικό και τον Μπουχαλάκη επίσης να διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση στην βασική 11άδα. Και αυτό διότι υπήρξε και δοκιμή με Ρομαό - Μπουχαλάκη - Μάρτινς στο κέντρο.
Άκρα με Σεμπά και Ελιουνούσι και φορ ο Καρντόσο. Υποψήφιος παραμένει ο Μανθάτης. Δείτε στην Gallery βίντεο από την προπόνηση στην Αστανά Arena:
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα