Μάτος: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας»

Μάτος: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας»

bet365

Ο Λέο Μάτος έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά την σημασία του δεύτερου αγώνα με τους Αζέρους στην Τούμπα. Κι όπως λέει «περιμένω να δω έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ με την Καραμπάχ»

«Είναι ένας σημαντικός αγώνας για μας. Παίζουμε με μια ομάδα που διεκδικεί την πρόκριση, άρα είναι ένα παιχνίδι – κλειδί», τόνισε ο Βραζιλιάνος αμυντικός του «Δικεφάλου», γιατί όπως εξήγησε, «αν κερδίσουμε θα τους έχουμε αφήσει τρεις βαθμούς πίσω, διαφορετικά θα έχουμε αρκετή δουλειά στη συνέχεια. Άρα το μόνο αποτέλεσμα για μας είναι η νίκη».

Η δυναμική και η εικόνα της Καραμπάχ στον πρώτο αγώνα εντυπωσίασε τον 29χρονο αμυντικό, που ποντάρει πολλά στη δική του ομάδα και όχι στο τι θα κάνουν οι Αζέροι. Πριν από δύο χρόνια είχα αγωνιστεί εναντίον της Καραμπάχ. Ήξερα ότι είναι μια καλή ομάδα και η άποψη μου σήμερα είναι πολύ καλύτερη από τότε. Είναι αλήθεια ότι σε κάποια σημεία μας εντυπωσίασαν, αλλά τώρα τους γνωρίζουμε καλά. Ξέρουμε τι να περιμένουμε, έχουμε αφομοιώσει τον τρόπο παιχνιδιού τους, ελπίζω ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι σε σχέση με το πρώτο ματς στο Μπακού.

Για το επίπεδο των ομάδων στον όμιλο του ΠΑΟΚ υποστήριξε: «Σαν επίπεδο δεν θα έλεγα ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές, Εμείς έχουμε παραπάνω πιθανότητες να περάσουμε. Δεν παίξαμε καλά στο Αζερμπαϊτζάν, αυτό είναι αλήθεια, αλλά αύριο θα δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, θα πάρουμε τη νίκη και θα γίνουμε ξανά το φαβορί».

Ντόρτμουντ - Σπόρτινγκ με επιστροφή, αν ο Ομπαμεγιάνγκ σκοράρει το πρώτο γκολ στον αγώνα.

Για το που θα κριθεί το αυριανό παιχνίδι υποστήριξε: «Δεν ξέρω τι διαφορετικό θα κάνει η Καραμπάχ στο γήπεδο, αλλά ξέρω πως όλα θα εξαρτηθούν από τη δική μας εικόνα. Εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που θα πιέσουμε, αυτοί που δεν πρέπει να τους δώσουμε το δικαίωμα να κάνουν αυτά που μπορούν στο γήπεδο. Ελπίζω να παίξουμε σε μια γεμάτη Τούμπα. Πάντα είναι διαφορετικά να παίζεις μπροστά στο κοινό σου απ’ ότι εκτός έδρας κι αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα για την Καραμπάχ».

Όσο για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ και το θέμα που δείχνει να υπάρχει στην ομάδα με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, ο Λέο Μάτος τόνισε: «Μου αρέσει αυτό το στυλ παιχνιδιού, άλλωστε από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, έτσι παίζω, ενώ μου έχει ζητήσει ο προπονητής μου να ανεβαίνω. Δεν μπορείς να το κάνεις χωρίς να υπάρχει η ανάλογη τακτική. Πιστεύω ότι θα πετύχεις γκολ, όπως και έγινε. Ήταν ένα σημαντικό γκολ για μένα και για την ομάδα.

Πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση. Μερικές φορές μπαίνουν τα πιο δύσκολα και χάνονται τα πιο έντονα. Επιθετικά είμαστε καλά. Υπάρχει ποιότητα και θα αλλάξει αυτό με τις χαμένες ευκαιρίες. Θα προβληματιζόμουν αν δεν κάναμε τόσες φάσεις και ευκαιρίες. Από τη στιγμή που το κάνουμε, σημαίνει ότι κάτι κάνουμε καλά στο γήπεδο».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα